Banner 980x90

Veselības centrs veselam ķermenim un garam

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ķermenis mums ir tikai viens, tādēļ par to vajag parūpēties pēc iespējas labāk. Ja vēlaties uzlabot savu fizisko labsajūtu vai palīdzēt ķermenim atveseļoties pēc traumas – veselības centrs ir īstā vieta, kur iegriezties!

Rūpējieties par savu ķermeni šodien, lai justos labi arī vecumdienās! 
Veselības un rehabilitācijas centrs palīdz ātrāk atgūties no dažādām traumām un slimībām vai vienkārši uzturēt ķermeni labā formā. Tur pieejamās procedūras nostiprina kaulus, muskuļus, uzlabo asinsriti un palīdz novērst dažādus nervu, plaušu un sirds traucējumus. Ja veselības centru apmeklējat konkrētu iemeslu dēļ, ir svarīgi aprunāties ar ārstu vai fizioterapeitu par vajadzīgajām procedūrām un to intensitāti. Veselības centru ieteicams apmeklēt arī tad, ja nav konkrētu vēlmju – ikviens ķermenis būs priecīgs par papildus izkustēšanos vai masāžu.

Ir svarīgi noteikt tieši Jums nepieciešamās ārstniecības metodes
Veselības centrā "Baltezers" atrodams viens no plašākajiem procedūru klāstiem, no kura iespējams piemeklēt efektīvākās metodes katra klienta vajadzībām:
- fizioterapijas pakalpojumi ietver ārstniecisko vingrošanu, teipošanu, slinga masāžu un citas metodes veselības stiprināšanai un uzlabošanai. Pareizi piemeklētas aktivitātes palīdzēs sāpju, kustību traucējumu, arī elpošanas, nervu un sirds slimību simptomu mazināšanā un profilaksē;
- ūdens terapija palīdz gan kopējai ķermeņa veselībai, gan īpaši ārstējot dažādas traumas un kustību traucējumus. Ūdens tiek izmantots muskuļu atslābināšanai, asins cirkulācijas uzlabošanai, kā arī estētisku problēmu risināšanai;
- veselības centrs jau 15 gadus nodrošina arī pakalpojumus bērniem, palīdzot ar stājas un kustību traucējumiem, paralītiskajiem sindromiem, kā arī nervu un hroniskām elpošanas saslimšanām.

Pieejamas konsultācijas pie dažādiem speciālistiem, lai noteiktu labāko ārstēšanās kursu. Veselības centrs "Baltezers" sniedz arī valsts apmaksātus ārstniecības pakalpojumus, saistībā ar Nacionālo veselības dienestu un vadošajām veselības apdrošināšanas kompānijām. 

Sporta centrs gan māmiņām, gan bērniem, gan gados vecākiem cilvēkiem
Apmeklējiet arī skaistumkopšanas kabinetu un sporta centru:
- skaistumkopšanas kabinets piedāvā dažādas sejas un ķermeņa kopšanas un vaksācijas procedūras. Veselības centra kosmetologi novērtē katra klienta ādas stāvokli, lai varētu ieteikt labākās procedūras un līdzekļus efektīvu rezultātu sasniegšanai;
- sporta centrā katrs apmeklētājs atradīs sev piemērotas nodarbes – trenažieru zāles apmeklējumu vai dažādas grupu nodarbības, piemēram, pilates, jogu, cīņas aerobiku vai topošo māmiņu vingrošanu. 

Veselības centrs "Baltezers" piedāvā kvalitatīvu aprūpi Jūsu labsajūtai un veselībai. Apskatiet piedāvājumu veselības centra mājaslapā baltvilla.lv/veselibas-centrs! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)