Banner 980x90

Uz šosejas Daugavpils - Rēzekne atjaunos asfalta seguma posmu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 2.jūnijā, sāksies seguma atjaunošanas darbi uz valsts galvenā autoceļa Daugavpils - Rēzekne posmā no Feimaņiem līdz Rušonai, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Būvdarbus veiks SIA "Binders", un līguma summa ir 953 000 eiro. Kopumā tiks atjaunoti 6,32 kilometri ceļa.

Šonedēļ uz šosejas tiks uzstādītas brīdinājuma zīmes un tiks veikti nepieciešamie priekšdarbi. Dienas laikā satiksmi organizēs ar luksoforiem, bet nakts laikā satiksmei tiks atvērtas abas brauktuves joslas. Ceļa posmā būs noteikts ātruma ierobežojums 50 kilometri stundā vai 70 kilometri stundā. Paredzēts, ka ceļa seguma atjaunošana tiks pabeigta rudenī.

Būvdarbi paredz izlīdzinošo frēzēšanu un jaunas virskārtas ieklāšanu abos ceļa virzienos, secīgi organizējot darbus vispirms vienā, pēc tam otrā brauktuvē. Tiks veikts iesēdumu remonts, karstā asfalta izlīdzinošās kārtas izbūve un virsmas apstrāde, kā arī ceļa zīmju un ceļa signālu uzstādīšana. Tāpat projekta laikā tiks atjaunotas sabiedriskā transporta pieturvietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)