Banner 980x90

Trauku mazgājamās mašīnas ērtākai ikdienai

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Apnicis katru dienu ar rokām mazgāt šķīvjus, katlus un karotes, tāpēc esat trauku mazgājamās mašīnas meklējumos? Interneta veikali Latvijā palīdzēs Jums atrast savai virtuvei, paradumiem un, pats svarīgākais, savam maciņam piemērotāko sadzīves tehniku.

Atsevišķi, virtuves iekārtā vai uz galda?
Pirmais solis trauku mazgājamās mašīnas meklējumos ir saprast, kur tieši virtuvē plānojat to novietot. Pastāv trīs galvenie trauku mazgājamo mašīnu veidi:
- atsevišķi novietojamās;
- iebūvējamās;
- uz galda novietojamās.

Atsevišķi novietojamās veļas mašīnas ieteicams izvēlēties tad, ja Jūsu dzīvoklī vai mājā nav iebūvējamās virtuves mēbeles. Tās ir tiek veidotas pievilcīgā dizainā un dažādās krāsās, lai Jums būtu iespēja tās saskaņot ar kopējo virtuves krāsu gammu. Iebūvējamās mazgājamās mašīnas būs ērts risinājums tiem, kas vēlas papildināt savu iebūvējamo virtuves iekārtu ar papildus sadzīves tehniku. Savukārt uz galda novietojamās  mašīnas aizņem vismazāk vietas un tās iespējams izvietot nepieciešamajā vietā. bet vajadzības gadījumā tās varēs arī ērti pārvietot uz citu vietu. Šāda sadzīves tehnika noderēs tiem, kuri bieži mēdz pārcelties, jo šādu trauku mazgājamo mašīnu būs iespējams arī ērti pārvest no vecās dzīves vietas uz jauno.

Salīdziniet režīmus un energoefektivitāti!
Pēc tam, kas esat izdomājis, kur novietosiet jauno mašīnu, pievērsiet uzmanību tās tehniskajiem datiem. Veicot salīdzināšanu, jāapskata šādi raksturlielumi:
- ietilpība – jo lielāka ir Jūsu ģimene, jo vairāk trauku komplektus būs nepieciešams mazgāt pēc maltītēm;
- energoefektivitātes klase – jo augstāka, jo mazāk elektrības tiks patērēts trauku mazgāšanas laikā ;
- programmu skaits – lielāks programmu skaits  ļaus izvēlēties piemērotāko mazgāšanas režīmu katrai situācijai;
- ikgadējais ūdens un elektroenerģijas patēriņš – jo šie skaitļi mazāki, jo vairāk naudas ietaupīsiet ilgtermiņā.

Citi rādītāji, pēc kuriem var veikt salīdzinājumu, ir displeja esamība/neesamība, fiziskās dimensijas, enerģijas patēriņš ciklā un žāvēšanas sistēmas veids.

Izvēlieties sadzīves tehniku Hansapost.lv!
Labāko pirkumu interneta veikals "Hansapost" piedāvā vairāk nekā 50 dažādu trauku mazgājamo mašīnu, kuras iespējams iegādāties gan maksājot visu summu uzreiz, gan izmantojot izdevīgu kredītu. Daudzām sadzīves tehnikas precēm ir arī labas atlaides, kas ļauj nepieciešamo iegādāties par īpaši izdevīgu cenu.

"Hansapost" ir interneta veikals visai ģimenei ar plašu preču sortimentu un ātru apkalpošanu.  Šeit  ikviens atradīs sev kaut ko noderīgu. 

Ienāciet mājas lapā Hansapost.lv, salīdziniet Jūsu interesējošās preces un izvēlēties sev tīkamāko!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)