Banner 980x90

Sventē lustīgi nosvinēta Meteņdiena

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Meteņdiena iezīmē laiku, kad cilvēks sāk domāt par pavasari, pavasara darbiem, pareģo laiku un mēģina noteikt savu nākotni. Tā ir jautra un izdarībām bagāta diena.

Kā pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils novada pašvaldībā, arī Sventē sanākušie lielie un mazie sventieši un ciemiņi Meteņdienā gan dejoja, gan viens otru kutināja, daudz smējās un izmēģināja savu kāju un roku veiklību, ejot ķekatās, metot mērķī, veicot labirinta ceļus, metot slotu tālumā, piedaloties gruzīnu stafetē un citās aktivitātēs. Maziem bērniem pati Laime meta dāvanas no Sventes Tautas nama otrā stāva loga.  Visaktīvākie pasākuma dalībnieki,  protams, bija bērni. Tie piedalījās visās atrakcijās. Pasākuma izskaņā tika sadedzināta lielā salmu lelle, lai ziema tiktu aizdzīta prom. Gana izdejojušies un izpriecājušies, visi klātesošie labprāt cienājās ar pankūkām un tēju. Uzspīdēja saule un šķita, ka pavasaris tik tiešām jau tepat vien ir.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)