Banner 980x90

Špoģu Mūzikas un mākslas skolas audzēkņiem panākumi dziedātāju konkursā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

2016.gada 14.janvārī notika VIII Staņislava Broka Jauno dziedātāju konkurss, kuru organizēja Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola. Konkursā piedalījās dziedātāji no 19 Latvijas Mūzikas skolām, dažāda vecuma un no dažādiem novadiem, tostarp arī no Špoģu Mūzikas un mākslas skolas.

Kā pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.v uzzināja Daugavpils novada pašvaldībā, Špoģu Mūzikas un mākslas skolu pārstāvēja seši dziedātāji un visi seši ieguva godalgotas vietas:
Laura Gribuste 1 pakāpe (skolotāja Diana Kļavinska)
Krista Zeile 2 pakāpe (skolotāja Diana Kļavinska)
Mārtiņš Mednis  3 pakāpe (skolotāja Diana Kļavinska)
Valerija Ļebedjoka  3 pakāpe (skolotāja Diana Kļavinska)
Diāna Pilipeca   3 pakāpe (skolotāja Svetlana Golubeva)
Sintija Zeile  3 pakāpe (skolotāja Svetlana Golubeva)

Novada pašvaldība apsveic Daugavpils novada skolēnus un pedagogus Dianu Kļavinsku, Svetlanu Golubevu, Viju Petrovu, kā arī koncertmeistari Jūliju Kamensku,  kuri sagatavoja viņus šim konkursam,  un koklētāju ansambli, kas izdaiļoja dziesmas pavadījumu ar  spilgtu skanējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)