Banner 980x90

Pieejams profesionālākais dermatologs Daugavpilī – prof. Jāņa Ķīša klīnikas izbraukuma konsultācijas

Ikdienā maz domājam par ādas nozīmi veselības nodrošināšanā. Patiesībā tā ir lielākais orgāns, kas veic dzīvībai fundamentāli svarīgas funkcijas, pasargājot cilvēku no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes un traumām, kā arī tā atspoguļo iekšējo orgānu veselības stāvokli. 

Veselīga, mirdzoša āda nozīmē arī veselību cilvēka organismam kopumā. Tieši tāpat kā regulāri jāapmeklē zobārsts vai ginekologs, vismaz reizi gadā ieteicama arī vizīte pie dermatologa, sevišķi, ja ir sūdzības vai redzamas ādas stāvokļa izmaiņas, kā arī gadījumos, ja ir problēmas ar matiem un nagiem. 

Izcila kvalitāte arī reģionos
Augstākās raudzes dermatologs Daugavpilī nu jau ir kļuvusi par pilsētnieku ikdienu, ko atliek vien izmantot. Savlaicīgi ārstētas ādas slimības ļaus ne tikai uzlabot veselības stāvokli, bet arī ieekonomēt līdzekļus. Diemžēl nereti medicīnas sistēma Latvijā nepiedāvā augstākā līmeņa un kvalifikācijas dermatologu un dermatovenerologu piekļuvi reģionos. Lai pacientiem arī ārpus Rīgas speciāli nebūtu jāveic tālais ceļš uz galvaspilsētu, profesors Jānis Ķīsis no Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnikas sniedz konsultācijas Latvijas lielākajās pilsētās, kuru skaitā ir arī otrajā lielākajā valsts pilsētā Daugavpilī. Tā ir iespēja uzticēt savas problēmas valsts izcilākajiem, vairāk pieredzējušiem speciālistiem. 

Profesors Jānis Ķīsis ir viens no zināmākajiem sertificētajiem dermatovenerologiem Latvijā ar vairāk nekā 30 gadus ilgu pieredzi pacientu dzīves kvalitātes uzlabošanā. Nemitīga pieredzes apmaiņa ar citiem profesionāļiem ļauj pilnvērtīgi un efektīvi izmantot mūsdienu iespējas un tehnoloģijas, rādot piemēru citiem un attīstot nozari. Kļūt par tirgus līderi nav tik grūti kā gadu desmitus šo pozīciju noturēt, jo tas nozīmē nemitīgu attīstību un inovācijas.

Rīgas klīnikā tiek izmantotas visdažādākās procedūras – lāzerterapija asinsvadu likvidēšanai un rētu apstrādei, ķirurģiskas manipulācijas, biopsija, ādas veidojumu izgriešana, aukstuma terapijas procedūras jeb krioterapija un vēl daudzas citas. Pieredzējušais ādas ārsts Daugavpilī izbraukuma vizītes laikā palīdzēs noskaidrot, kuras procedūras ir nepieciešams veikt, ļaujot jums ieplānot braucienu uz galvas pilsētu jums izdevīgā laikā un ar skaidri zināmu ārstniecības nolūku. 

Klīnikā ārkārtīgi liela uzmanība tiek vērsta uz pētījumu veikšanu, kas pēc tam ļauj realizēt vēl efektīvāku un ātrāku ārstēšanas procesu, izmantojot visas mūsu gadsimta iespējas un atklājumus. Pacientam tas nozīmē laika un naudas ekonomiju, jo šāda līmeņa ārstniecības pakalpojumus dermatoloģijas nozarē citur Latvijā nav iespējams saņemt. 

Speciālisti vairāk nekā 10 gadus maina pacientu dzīves 
Ādas saslimšanas nereti sākas stresa, nepilnvērtīga un nesabalansēta uztura un mazkustības dēļ. Tāpat var būt iedzimtas saslimšanas vai vīrusu infekcijas. Profesionālie speciālisti, kurus apmācījis pats prof. Jānis Ķīsis, palīdzēs diagnosticēt un izprast jebkuras slimības cēloni un noteiks ārstēšanas kursu. Klīnikā pieejami plaša spektra speciālisti, kas problēmas palīdzēs atrisināt kopainā: podologi, kas ārstē pēdas, uztura speciālisti, kas var palīdzēt ar uztura jautājumiem, mūzikas terapeiti, kas palīdz uzlabot arī garīgo veselību, dermatologi, bērnu dermatologi, kosmetologi un dermatovenerologi. 

Piesakies vizītei tūlīt! 
Lai pieteiktos vizītei, nepieciešamas vien pāris minūšu laika, jo to ērti un jebkurā vietā var izdarīt elektroniski mājas lapā dermatologs.com. Personāla moderno pieeju ārstēšanai apliecina tas, ka steidzamos gadījumos attālinātu dermatologa konsultāciju var veikt pa telefonu, izmantojot Skype vai e-pastu. Dermatologs apmeklētājus pieņem klīnikā Siguldas ielā 10B, Daugavpilī. Ja nepieciešama papildus informācija, to iespējams iegūt mājaslapā vai zvanot uz tālruni +371 28699111, kā arī rakstot uz e-pastu info@dermatologs.com.

Jūsu āda ir to pelnījusi un tā pateiks paldies!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)