Banner 980x90

 Noskaidroti Naujenes dziedošākie cāļi

Foto: Olga Kuzmina
Foto: Olga Kuzmina

Sestdienas, 20.februāra pasakainais rīts Naujenes kultūras centra aktu zālē sākās ar bērnu vokālo konkursu  "Naujenes cālis-2016", pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv pavēstīja Vanda Gibovska.

Konkursa mazie dalībnieki, to vecāki un skatītāji nokļuva īstā pasakā, kur ap lielo pili aug pasakains dārzs ar augļu un konfekšu kokiem, bet pilī dzīvo Princese un viņas draugs Kaķis.

Pēc dalībnieku uzstāšanās kārtas numuriņu izlozes, uzstājās Naujenes kultūras centra bērnu vokālais ansamblis "Odziņas" (vad. Tatjana Zviceviča) un bērnu vokālā konkursa "Naujenes cālis -2015" uzvarētāja Darija Petrova.

Katrs konkursa mazais dalībnieks droši izgāja uz skatuves  un uzstājās ar dziesmām. Savukārt žūrijas komisijai - Ingai Zeilei, Oļesjai Nikitinai un Innai Kralikai, bija diezgan grūti izlemt, kurš no cālēniem ir visskanīgākais.

Kamēr žūrija apkopoja un apsprieda konkursa rezultātus, Kaķis kopā ar Princesi ielūdza bērnus, vecākus un visus klātesošos aizrautīgā ceļojumā pasaku karaļvalstī - jautra rīta rosme, radošais vilcieniņš ar dažādām aktīvām pieturām un daudzas citas spēles, jautras mūzikas pavadījumā, radīja pavasarīgu noskaņojumu. Tikmēr Naujenes kultūras centra foajē notika meistara Valda Grebeža salmu putnu darināšanas darbnīca.

Pēc pārtraukuma žūrija paziņoja konkursa dalībniekus, kuri tālāk piedalīsies Daugavpils novada mazo vokālistu konkursā "Cālis-2016" 5.martā Daugavpils novada Kultūras centrā. Apsveicam mazos cālīšus - Emīliju Teivāni, Arvi Strautmali un Aleksu Jegorovu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)