Banner 980x90

Nepieciešama nojumes noma? Izvēlieties "Akurāta" pakalpojumus!

Strauji tuvojoties vasarai, pienācis arī svētku un pasākumu laiks, kad ikvienam pasākuma organizatoram jādomā par apmeklētāju labsajūtu un ērtībām. Kā to panākt? Jums nepieciešama telšu vai nojumes noma, kas Jūsu pasākuma laikā brīvā dabā un patīkamā atmosfērā pasargās no jebkādiem laikapstākļiem. Telšu vai nojumes noma iespējama no Latvijā vadošā telšu un to aprīkojuma iznomātāja "Akurāts", kas piedāvā plašu pakalpojuma klāstu Jūsu vajadzībām.

Nojumes noma no uzņēmuma "Akurāts"
Nepieciešama nojumes noma plaši apmeklētam pasākumam, kāzām, dzimšanas dienas ballītei vai dārza svētkiem kopā ar draugiem un ģimeni? Neraizējieties, jo uzņēmuma piedāvājumā ietilpst dažādu veidu un izmēru nojumes tieši Jūsu prasībām. Ir iespējama 11 dažādu izmēru un formu telšu un nojumes noma. Papildus tam varēsit izvēlēties arī plastmasas vai koka grīdas ieklāšanu, lai padarītu ērtāku ne tikai pārvietošanos pa nojumi, bet arī ļautos kārtīgām dejām pasākuma norises laikā. Ja nepieciešama nojume tikai uz dažām dienām, izvēlieties Akurats.lv nojumes nomu pakalpojumus, tādējādi ietaupot finanšu resursus un laiku.

Nojumes noma ar papildus aprīkojumu
Nojumes noma no "Akurāta" iespējama ar papildus elementiem, kas radīs patīkamāku atmosfēru un pasākuma apmeklētāji varēti justies komfortablāk. Nojumes noma iespējama ar šādu papildus aprīkojumu:
- sienām;
- logiem;
- galdiem;
- krēsliem u.c. nepieciešamo aprīkojumu.

Nojumes noma no "Akurāta" sniegs Jums iespēju aprīkojumu pieskaņot tieši Jūsu pasākuma tematikai un vajadzībām. Uzņēmuma speciālisti sniegs padomu, kādi elementi būs visatbilstošākie gan pasākuma norisei un vietai, gan arī nojumes izmēram un veidam.

Speciālistu palīdzība, ja nepieciešama nojumes noma
Ja vajadzīga nojumes noma, ņemiet vērā to, ka nāksies padomāt, kā nojumi nogādāt līdz pasākuma norises vietai, kā arī par tās uzstādīšanu. Lai atvieglotu klienta rūpes un ļautu ietaupīt laiku, uzņēmuma "Akurāts" speciālisti parūpēsies par
- nojumes piegādi;
- nojumes uzstādīšanu;
- nojumes demontāžu;
- nojumes aizvešanu.

Ievērojiet, ka vienas nojumes uzstādīšana var aizņemt laiku līdz pat astoņām stundām. Vai tomēr nojumes noma no "Akurāta" pakalpojumu klāsta nebūs tā labākā izvēle, lai ietaupītu laiku un pievērstu uzmanību citām pasākuma norises detaļām? Tādā veidā pasargāsit sevi no lieka stresa, kā arī izvairīsities no nevajadzīgām ķibelēm. 

Nojumes noma pasargās gan no nepatīkamiem laikapstākļiem, gan sniegs citas ērtības. Ja vēlaties, lai Jūsu rīkotais pasākums vai svinības būtu kvalitatīvas, apmeklētāji justos komfortabli un patīkami, izvēlieties nojumes nomu no "Akurāta"! Nojumes noma no Latvijā vadošā telšu un to aprīkojuma iznomātāja, kas darbojas arī Lietuvā un Igaunijā, ievērojami atvieglos gatavošanos pasākumam. Ienāciet Akurats.lv un izvēlieties savām vajadzībām atbilstošāko nojumi vai papildus aprīkojumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)