Banner 980x90

Indukcijas plītis – vērtīgs ieguldījums ikvienā virtuvē

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vēlies, lai ēst gatavošana kļūtu ātrāka, ērtāka, ekonomiskāka un būtu droša gan lielajiem, gan mazajiem ģimenes locekļiem? Indukcijas plītis ir risinājums, ko novērtēs gan iesācēji, gan profesionāli šefpavāri. 

Inovatīva tehnoloģija
Vizuāli indukcijas plītis atgādina tradicionālās stikla keramikas plīts virsmas, taču tās darbojas pilnīgi citādi. Atšķirībā no elektriskajām vai gāzes plītīm, kas izmanto siltumvadītspēju no elektriska sildelementa vai uguns liesmas, indukcijas plītis izmanto magnētisko lauku, kas uzkarsē tikai uz virsmas novietoto trauku, nevis pašu plīts virsmu.

Kāpēc ir izdevīgi izmantot indukcijas plītis?
- Ātrums – pannas un katli tiek uzkarsēti daudz ātrāk, līdz ar to ēst gatavošanai nepieciešams mazāk laika.
- Drošums – tā kā indukcijas plītis uzkarsē tikai uz tās esošos traukus un pārējā plīts virsma paliek vēsa, ēst gatavošana kļūst daudz drošāka. Risks apdedzināties ir minimāls, tāpēc kulinārijas paraugstundās var piedalīties arī bērni.
- Ekonomiskums – tās ļauj ļoti precīzi regulēt enerģijas padevi. Sildriņķi nesāk sildīties, ja uz tiem nav uzlikts trauks. Elektroenerģija tiek patērēta tikai ēdiena pagatavošanai, nevis plīts virsmas vai apkārtējās vides uzsildīšanai.
- Dizains – indukcijas plītis lieliski iederas jebkurā interjerā. Tās ir lakoniskas, ar gludu virsmu un bez liekām detaļām, kas varētu apgrūtināt tīrīšanu.
- Ērta tīrīšana – pateicoties indukcijas tehnoloģijai, uz plīts izlijušais ēdiens nepiedeg, līdz ar to plītis ir vienkārši kopt, tās noslaukot ar papīra salveti vai sūkli.

Veic pirkumu, neizejot no virtuves!
Lai ietaupītu laiku, ērtākais veids, kā iegādāties sadzīves tehniku, ir darīt to interneta veikalā. 1a.lv ir Latvijā lielākais un vecākais interneta veikals – 98,5% tā klientu ir apmierināti ar iegādāto preci un servisu un plāno veikt pirkumu atkārtoti.

1a.lv piedāvājumā atradīsi "Electrolux", "AEG", "Zanussi", "Bosch", "Siemens", "Whirlpool", "Mastercook" un daudzu citu pasaulē atzītu ražotāju piedāvāto produkciju. Atkarībā no saviem ēst gatavošanas ieradumiem, pieejamās vietas un plānotā virtuves interjera vari izvēlēties:
- iebūvējamās indukcijas virsmas ar 2–5 indukcijas sildriņķiem;
- kombinētās plīts virsmas, piemēram, ar 2 elektriskajiem riņķiem un 2 indukcijas riņķiem vai ar 2 gāzes degļiem un 2 indukcijas sildriņķiem;
- elektriskās plītis ar indukcijas virsmu un elektrisko cepeškrāsni.

Tāpat 1a.lv piedāvā ērtu filtru, kurā vēlamo preci iespējams atlasīt pēc cenas, ražotāja, izmēriem, sildriņķu skaita, izmantotajiem materiāliem un citiem parametriem. Izmanto arī salīdzināšanas opciju, kas ļaus vienlaicīgi izvērtēt vairākus atlasītos produktus!
Ienāc 1a.lv un izvēlies savu jauno plīti jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)