Banner 980x90

Elksniņš aicina izveidot Daugavpilī Latvijas Televīzijas studiju

Daugavpils, 28.jūn., LETA. Daugavpils pilētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš (S) parakstījis vēstuli Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (NEPLP) un valsts SIA "Latvijas televīzija" ar aicinājumu izskatīt iespēju izveidot Daugavpilī valsts SIA "Latvijas televīzija" studiju, aģentūru LETA informēja Daugavpils domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

2015.gada 2.aprīlī apstiprinātajā NEPLP "Latgales elektronisko mediju programmā" ir noteikts uzdevums nodrošināt sabiedrisko mediju valsts SIA "Latvijas Radio" un valsts SIA "Latvijas Televīzija" studijas izveidi Latgalē. Īstenojot šo programmu 2016.gada jūnijā Rēzeknē darbu sāka Latvijas Radio Latgales multimediju studija, kas izveidota NEPLP "Latgales elektronisko mediju programmas" ietvaros.

Vēstulē domes priekšsēdētājs uzsver, ka Daugavpils pilsētas attīstības programmā "Mana pils – Daugavpils" 2014.-2020.gadam ir noteikts, ka pašvaldības vispārējais stratēģiskais mērķis ir veicināt sabiedrības informētību un saliedētību. Latvijas Televīzijas studijas izveidošana un darbība ļautu nodrošināt plašas sabiedrības daļas informēšanu gan par Daugavpils, gan visa Latgales reģiona aktualitātēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)