Banner 980x90

"Daugavpils autobusu parks" pasažieriem būs iespējas izmantot abonementa biļetes papildu maršrutos

Rīga, 30.janv., LETA. No 1.februāra SIA "Daugavpils autobusu parks" piedāvās iedzīvotājiem izmantot abonementa biļetes papildu maršrutu posmos - no Jaunbūves līdz Biķerniekiem un no Daugavpils līdz Vasarģeļišķiem, aģentūru LETA informēja SIA "Autotransporta direkcija" pārstāve Lilita Pelčere.

Pasažieri varēs iegādāties abonementa biļeti braucienam abos maršruta virzienos visās mēneša dienās, kā arī mēneša biļeti, ko būs iespēja lietot tikai darbadienās. Izmantojot abonementa biļeti, pasažieris saņems atlaidi 20% apmērā, kā arī pakalpojumu būs iespēja izmantot ērtāk, jo nevajadzēs katru reizi pirms brauciena pirkt biļeti.

"Daugavpils autobusu parks" nodrošina abonementa biļetes izmantot arī 50 citos maršrutos posmos.

Abonementa biļeti varēs iegādāties Daugavpils autoostā, kas atrodas Daugavpilī, Viestura ielā 10. Papildu informāciju par biļetes iegādes iespējām ir iespējams saņemt, zvanot pārvadātājam pa tālruni 65429245.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)