Banner 980x90

Daugavpilī par 442 000 eiro rekonstruē ielu posmus Jaunbūvē un Jaunajā Forštatē

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Daugavpilī par 442 376 eiro tiek rekonstruēti divi ielu posmi Jaunbūvē un Jaunajā Forštatē, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Rekonstrukcijas darbus Puškina ielas posmā no Kauņas līdz Dobeles ielai Jaunbūvē veic atklātajā konkursā uzvarējusī firma "Būvmehanizācija", būvdarbu kopējās izmaksas - 296 909 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Būvdarbu gaitā paredzēts izbūvēt lietus ūdens kanalizāciju, apgaismojumu, ietves, veloceliņus, ieklāt asfalta segumu un ierīkot autotransporta stāvvietas.

Konkursā par tiesībām veikt Zeltkalna ielas posma no Aveņu līdz Šūņu ielai rekonstrukciju uzvarējusi firma "CKD D". Būvdarbu kopējās izmaksas - 145 467 eiro bez PVN.

Būvdarbu gaitā šajā ielas posmā paredzēts izbūvēt balsta sienu, ietves, autotransporta stāvvietu pretī pareizticīgo baznīcai, kā arī ieklāt asfalta segumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)