Banner 980x90

Daugavpilī notverti Ziemassvētku rotājumu bojātāji

Daugavpils, 14.dec., LETA. Daugavpilī aizdomās par Ziemassvētku rotājumu bojāšanu Pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši vairākus 2001.gadā dzimušus jauniešus, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības policijā.

9.decembrī īsi pirms plkst.22 pašvaldības policija saņēma informāciju, ka pie Daugavpils Ledus halles jaunieši demolē Ziemassvētku egli, bojājot dekorācijas. Tuvākā pašvaldības policijas patruļa nekavējoties devās uz notikuma vietu, kur viņu sagaidīja izsaucēji, kuri aprakstīja vandāļus un norādīja virzienu kurā tie devušies projām.

Piesaistot videonovērošanas posteņa darbiniekus, apkārtējās teritorijas pārbaudes gaitā policisti pamanīja un aizturēja pārkāpējus. Aizturētie jaunieši savu vainu ir atzinuši. Saistībā ar notikušo ir sākta administratīvā lietvedība.

Pašvaldības policija atgādina, ka Ziemassvētku dekorācijas pilsētā ir domātas skaistumam, nevis demolēšanai un aicina iedzīvotājus būt kulturāliem un nebojāt svētku noskaņojumu ne sev, ne arī citiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)