Banner 980x90

Daugavpilī notiks Ķīnas vēstnieka Janga Guocjanga vizīte

Pirmdien, 25.augustā notiks Ķīnas tautas republikas vēstnieka Janga Guocjanga (Yang Guoqiang) pirmā vizīte Daugavpilī, pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils pilsētas domē.

Vēstnieks plāno apmeklēt Ziemeļu rūpniecības zonu, kur tiks radīti visi nepieciešamie apstākļi jaunu uzņēmumu atvēršanai.

Viņš apmeklēs arī virkni uzņēmumu, kas šobrīd darbojas bijušās Ķīmiskās šķiedras rūpnīcas teritorijā. 25.augustā plkst.16.00 Daugavpils pilsētas domes sēžu zālē (Kr.Valdemāra ielā 1 , 2.stāvā) notiks tikšanās ar Ķīnas tautas republikas vēstnieku un vēstniecības tirdzniecības nodaļas speciālistiem.

Saruna būs par ekonomisko sadarbību starp Ķīnu un Latviju. Uz tikšanos aicināti uzņēmumu vadītāji, uzņēmēji, dažādu nozaru speciālisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)