Banner 980x90

Daugavpilī izsludina iepirkuma konkursu tramvaju sliežu ceļu infrastruktūras rekonstrukcijai

Daugavpils, 15.sept., LETA. Daugavpils pilsētas dome izsludinājusi atklātu iepirkuma konkursu esošo tramvaju sliežu ceļu infrastruktūras rekonstrukcijai, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Iepirkums sastāv no divām daļām. Pirmā paredz Daugavpils pilsētas tramvaju līnijas pārbūvi posmā Vienības iela-Stacijas iela un 18.novembra un Ventspils ielu krustojumā, otrā - Daugavpils pilsētas tramvaju līnijas pārbūvi posmā Parādes iela-Cietoksnis. Paredzamā līgumcena sludinājumā nav norādīta.

Iepirkums izsludināts Kohēzijas fonda atbalstītajā projektā "Videi draudzīga sabiedriskā transporta attīstība Daugavpils pilsētā". Piedāvājumi tam iesniedzami līdz 19.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)