Banner 980x90

CSDD izmēģinājuma eksāmens – topošajiem autovadītājiem, kuri vēlas pārbaudīt savas zināšanas

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kas jādara, lai veiksmīgi nokārtotu CSDD pārbaudījumus un kļūtu par autovadītāju? Protams, pirmkārt, ir jāatrod laba autoskola. Apmācības autoskolā parasti notiek divās daļās – sākumā Jūs apgūstat ceļu satiksmes noteikumus, iepazīstaties ar ceļa zīmēm, mācāties pirmās palīdzības sniegšanas pamatus. Pēc tam sākas tas, ko topošie autovadītāji gaida visvairāk, – praktiskās nodarbības, kad autovadītājs apsēžas pie stūres un sāk vadīt transportlīdzekli. 

Kā sagatavoties lielajam pārbaudījumam?
Daudzi bijušie autoskolu studenti, kuri jau ir nokārtojuši valsts braukšanas eksāmenu, atzīst – iemācīties teoriju ir viegli, bet nokārtot pārbaudījuma praktisko daļu var būt apgrūtinoši. Lai tad, kad Jums blakus sēž CSDD inspektors, Jūs nepieļautu kļūdas un saņemtu labu vērtējumu, ir nepieciešams trenēties. Mācību stundās atmosfēra ir citādāka nekā reālajā eksāmenā, un tāpēc daudzi cilvēki nervozē un pieļauj sīkas neuzmanības kļūdas, kas negatīvi ietekmē vērtējumu. Lai atrisinātu šo problēmu, ir radīts CSDD izmēģinājuma eksāmens. Tas ir noderīgs katram, kurš
- vēlas zināt, kas viņu sagaida īstajā CSDD pārbaudē;
- grib uzzināt inspektora komentārus par braukšanu, lai varētu novērst kļūdas nākotnē;
- grib mazināt uztraukumu, ko rada neziņa par īsto eksāmenu.

CSDD izmēģinājuma eksāmens notiek tieši tāpat kā īsta braukšanas iemaņu pārbaude. Jums blakus sēdēs inspektors, kurš pēc eksāmena izsniegs protokolu ar vērtējumu. 

Braukšanas izmēģinājuma eksāmenu piedāvā autoskola Autoprieks.lv
Autoprieks.lv ir autoskola, kas uz Eiropas autoceļiem ir izlaidusi vairākus tūkstošus jauno vadītāju. Tā strādā jau daudzus gadus un pa šo laiku ir izveidojusi kvalitatīvu mācību kursu, kas vienlīdz lielu uzmanību velta gan auto vadīšanas teorijai, gan praksei. Autoprieks.lv speciālisti ir secinājuši, ka CSDD testa eksāmens uzlabo sniegumu reālajā pārbaudē. Eksāmena laikā novērtē ne tikai Jūsu vispārīgās vadītāja prasmes, bet arī spēju tikt galā ar specifiskiem uzdevumiem, jo braukšana eksāmenā atšķiras no ikdienas pārvietošanās pa pilsētu ar automašīnu. Izmēģinājuma eksāmens sniedz iespēju laikus uzzināt savas stiprās un vājas puses un saņemt eksperta piezīmes par kļūdām un neprecizitātēm.

Autoskola Autoprieks.lv aicina kārtot CSDD izmēģinājuma eksāmenu
- topošos autovadītājus;
- cilvēkus, kuri ilgu laiku nav vadījuši automašīnu un kuri vēlas atsvaidzināt zināšanas, pirms atkal sēsties pie stūres;
- vadītājus, kuriem jāatjauno auto vadītāja apliecība.

Ar Autoprieks.lv palīdzību Jūs varēsiet sagatavoties braukšanas eksāmenam Jums ērtā laikā un vietā. Piesakieties apmācībām autoskolas mājaslapā www.autoprieks.lv un jau drīz Jūs varēsiet brīvi pārvietoties pa visu Eiropu savā automašīnā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)