Banner 980x90

Ātrais kredīts vai SMS aizdevums?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kuram gan nav gadījies mēneša laikā iztērēt drusku vairāk nekā parasti un sagaidīt algas dienu ar gandrīz tukšu kabatu? Tas nav dramatiski, ja dzīve rit kā parasti, taču ko darīt, ja salūzt sadzīves tehnika vai saplīst caurules? Arī slimības nebrīdina par ierašanos, tāpēc ne vienmēr cilvēkiem ir pietiekami daudz naudas, lai varētu apmaksāt vizīti pie ārsta un iegādātos kvalitatīvus medikamentus. Šādās situācijās daudzi izvēlas par labu ātrajam kredītam jeb nelielam naudas aizdevumam no privātā aizdevēja. Ātrais kredīts, atšķirībā no banku aizdevuma, ir paredzēts ikdienas tēriņiem un nelieliem, bet steidzamiem maksājumiem.

Piesakies aizdevumam neatkarīgi no atrašanās vietas
Kredītkompānija "VIA SMS" piedāvā dažādus ātrā kredīta variantus. Tur sev izdevīgu aizdevumu atradīs
- jaunie klienti. Pirmais ātrais kredīts ir bez maksas, kas nozīmē, ka Tu atmaksāsi tikai kredīta summu bez procentiem. Pirmā aizdevuma summa var būt no 50 līdz 350 eiro;
- pastāvīgie klienti. Sākot ar otro kredītu, Tu vari aizņemties līdz 700 eiro ar pieņemamu procentu likmi.

"VIA SMS" aizdevuma atmaksas termiņš ir 7–30 dienas, neatkarīgi no kredīta apjoma. Ja vēlies aizņemties atkārtoti, pievērs uzmanību SMS aizdevumam. Šis ātrais kredīts ir nosacījumu ziņā identisks aizdevumam internetā, taču ļauj nosūtīt pieteikumu no jebkuras vietas ar SMS starpniecību. Ja nevēlies būt atkarīgs no pieejas internetam un pieslēguma stabilitātes, izmanto iespēju pieteikties kredītam ar mobilā tālruņa palīdzību. 

"VIA SMS" piedāvājumā ir gan aizdevums ikdienas tēriņiem, gan apjomīgāks naudas kredīts. Ja Tev ir nepieciešama summa no 500 līdz 1500 eiro un vēlies garāku atmaksas termiņu – no 6 līdz 12 mēnešiem –, ienāc Viasms.lv un uzzini vairāk par naudas kredīta nosacījumiem.

Kā pašam pārbaudīt savu kredītspēju?
"VIA SMS" pārbauda aizņēmēju maksātspēju, izmantojot elektroniskās datubāzes, bet ikviens cilvēks var pats noteikt, vai ātrais kredīts ir viņam piemērots. Lai to izdarītu, pirms pieteikšanās pajautā sev:
- vai Tev nav parādu citās kredītiestādēs?
- vai Tavi mēneša ienākumi ir pietiekami lieli, lai varētu regulāri veikt iemaksas par kredītu?
- vai Tu esi pārliecināts par kredīta nepieciešamību?

Ātrais kredīts var palīdzēt ārkārtas situācijās, taču to nevajadzētu uztvert kā universālu risinājumu. Ja esi apsvēris visus par un pret un vēlies noformēt aizdevumu, ienāc Viasms.lv un izpēti kredīta līguma noteikumus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)