Banner 980x90

Vienošanās starp PAS "Daugavpils siltumtīkli" un AS "Latvijas gāze" siltumenerģijas patērētājiem ļaus ieekonomēt 300 000 eiro

Daugavpils, 5.dec., LETA. Starp pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" un AS "Latvijas gāze" panākta vienošanās par dabasgāzes piegādes cenu samazinājumu. Tas siltumenerģijas patērētājiem Daugavpilī var ļaut ieekonomēt līdz pat 300 000 eiro, Daugavpils pilsētas domes vadības preses konferencē žurnālistus informēja PAS "Daugavpils siltumtīkli" valdes loceklis Andrejs Kuzņecovs.

Novembra beigās pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" vadība tikās ar AS "Latvijas gāze" pārstāvjiem. 27.novembrī "Latvijas gāze" izteica "Daugavpils siltumtīkliiem" piedāvājumu, kura rezultātā siltumenerģijas tarifs Daugavpilī visas apkures sezonas gaitā varētu saglabāsies 50,53 eiro apmērā par vienu megavatstundu.

Salīdzinājumam novembrī siltumenerģijas izmaksas bija 52,08 eiro par vienu megavatstundu.

8.deccembrī plānots sasaukt pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" akcionāru ārkārtas sapulci, lai lemtu par piekrišanu darījumam ar AS "Latvijas gāze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)