Banner 980x90

Vai zini, kas ir 100 % atlaide pirmā aizdevuma komisijas maksai?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Interneta sniegtās iespējas atvieglo ikdienu – ar tā starpniecību ir iespējams lasīt ziņas, komunicēt ar draugiem, atmaksāt rēķinus, veikt pirkumus un pat noformēt kredītus. 

Ātrie aizdevumi, ko iespējams saņemt ar interneta starpniecību, vairs nav nekas jauns – par tiem ir dzirdējis ikviens. Tie var kļūt par labu iespēju salīdzinoši īsā laikā tikt pie vajadzīgās naudas summas, taču jāpatur prātā, ka ikviena kredīta noformēšana ir atbildīgs solis, ko nedrīkst spert nepārdomāti. Lai vēlāk nerastos sarežģījumi ar aizdevuma atmaksu, pirms noformēšanas
- izvērtē kredīta nepieciešamību: ātrais aizdevums ir piemērots plānotām un reizēm arī neparedzētām situācijām, nevis spontānu iegribu apmierināšanai;
- pārliecinies, ka spēsi kredītu atmaksāt: aizņemies tikai tad, ja Tava maksātspēja ir atbilstoša kredīta apmēram un atmaksas termiņam;
- iepazīsties ar vairāku aizdevēju piedāvājumiem: šobrīd nebanku kredītdevēju piedāvājums ir ļoti plašs, tādēļ ikviens var atrast sev piemērotāko risinājumu;
- rūpīgi izlasi visus līguma nosacījumus: lai vēlāk nebūtu lieku pārsteigumu, svarīgi iepazīties ar visiem noteikumiem, kas attiecas uz konkrēto pakalpojumu.

Kurš ir draudzīgs aizdevējs?
Ja esi aizdevēja meklējumos, vērts ieskatīties Ondo.lv piedāvājumā. Tas var kļūt par labu risinājumu, ja nepieciešamā naudas summa nav lielāka par 425 eiro. Jāņem vērā, ka aizdevēja jaunie klienti var  aizņemties  līdz 300 eiro lielu kredītu, kam tiek piemērota 100 % atlaide pirmā aizdevuma komisijas maksai. Tas nozīmē, ka pēc līgumā noteiktā termiņa beigām, kas ir līdz 30 dienām, būs jāatmaksā tikai tik, cik aizņēmies.

Kredīta noformēšana notiek ar interneta starpniecību aizdevēja mājaslapā. Tam nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu, mobilais tālrunis un konts kādā no Latvijā strādājošām bankām:
- reģistrējies, pārskaitot 0,01 eiro uz Ondo.lv bankas kontu kā apliecinājumu norādīto personas datu atbilstībai;
- piesakies aizdevumam, norādot vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu;
- gaidi lēmumu par aizdevuma piešķiršanu. Ja kredītam pieteiksies aizdevēja darba laikā, atbildi saņemsi dažu minūšu laikā.

Ja lēmums būs pozitīvs, piešķirtā naudas summa tiks pārskaitīta uz norādīto bankas kontu aptuveni 10* minūšu laikā.

Ondo.lv ir kredītņēmējiem draudzīgs aizdevējs, kas piedāvā salīdzinoši vienkāršu aizdevuma noformēšanu. Turklāt 100 % atlaide pirmā aizdevuma komisijas maksai ir iespēja ietaupīt, ja skaidri zini, ka Tev nepieciešams ātrais aizdevums. Tomēr, noformējot kredītu, svarīgi atcerēties, ka tas būs arī jāatmaksā. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)