Banner 980x90

Nākamnedēļ Marka Rotko mākslas centrā atklās vasaras pilnbrieda izstāžu sezonu

Rīga, 25.jūn., LETA. Piektdien, 5.jūlijā, plkst.16, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā tiks atklāta vasaras pilnbrieda izstāžu sezona ar Latvijas, Baltijas un citu valstu mākslinieku darbu izstādēm, aģentūru LETA informēja centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Rotko centrā būs skatāma Maibritas Ulvedalas Bjelkes izstāde "Daudzkrāsainība", kā arī Latvijas simtgades ietvaros organizētā Baltijas keramikas konkursa izstāde "Pamati" ar 70 mākslinieku darbiem un somu keramikas mākslinieces, konkursa izstādes "Atmiņu lāde" laureātes Kirsi Kivivirtas izstāde "Pamatelementi". Aktualizējot savas pamatvērtības, Turcijas kultūras daudzveidību, tapusi Turcijas mākslinieku grupas izstāde "Kilīkijas brīze".

Izstādes projektā "Paralēles / starp atmiņu un iztēli" apvienoti vairāku valstu mākslinieku darbi, tāpat būs apskatāma arī starptautiskā glezniecības simpozija "Silva Linarte" dalībnieku kopīga izstāde un piešķir amerikāņu mākslinieces Marietas Patrīcijas Līsas izstāde "Gaiss".

Baltijas starptautiskās konkursa izstādes "Pamati" ietvaros, aktualizējot Latvijas, Lietuvas un Igaunijas keramikas mākslas attīstību, pirms izstāžu sezonas svinīgās atklāšanas no plkst.12 līdz 14 Daugavpils Marka Rotko mākslas centra konferenču zālē norisināsies starptautiska Baltijas keramiķu konference.

Vasaras pilnbrieda izstāžu sezonas izstādes apmeklētājiem būs pieejamas līdz 8.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)