Banner 980x90

Nākamnedēļ Daugavpilī sāksies Ziemassvētku eglīšu tirdzniecība

Daugavpils, 15.dec., LETA. Nākamnedēļ, no pirmdienas līdz ceturtdienai, dažādos Daugavpils pilsētas mikrorajonos sāksies Ziemassvētku eglīšu tirdzniecība, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Pirmdien ielu tirdzniecība ar Ziemassvētkiem paredzētiem dažādu sugu skuju kokiem sāksies pilsētas centrā, Rīgas un Viestura ielu krustojumā, Valkas un Strādnieku ielu krustojumā, kā arī 18.novembra un Valkas ielu krustojumā un Ķīmiķu mikrorajonā, pretī mājai Smilšu ielā 98.

Otrdien eglīšu tirdzniecība sāksies arī pie tirdzniecības centra "Solo", kā arī Viestura un Lāčplēša ielu krustojumā, Ķīmiķu mikrorajonā pie mājas Smilšu ielā 92 B un Jaunbūvē, blakus mājai Strādnieku ielā 103.

Savukārt 21.,22.,23.,29. un 30.decembrī tirdzniecība ar Ziemassvētku eglītēm notiks Jaunajā Forštadtē, Aveņu ielā 26.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)