Banner 980x90

Mājās pie policijas redzeslokā iepriekš nonākuša vīrieša atrod un izņem 130 litrus spirta

Daugavpils, 26.apr., LETA. Kratīšanas gaitā mājās pie kāda 1954.gadā dzimuša policijas redzeslokā iepriekš nonākuša vīrieša, policijas darbinieki atraduši un izņēmuši 130 litrus spirta, kas bija pildīts dažāda tilpuma pudelēs un tvertnēs.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldē, policija ieguva informāciju, ka Daugavpilī, iespējams, tiek veiktas darbības, kas ir saistītas ar akcīzēto preču nelikumīgu apriti. Informācijas pārbaudei tika uzsākts kriminālprocess un veikta sankcionēta kratīšana minēta vīrieša dzīvesvietā. Tās gaitā tika izņemti aptuveni 130 litri spirta.

Saistībā ar notikušo turpinās izmeklēšana, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Aizdomās par nelikumīgajām darbībām turamajam vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta lielā apmērā vainīgajām personām paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Savukārt par nelegāli izgatavotu (ražotu) vai viltotu alkoholisko dzērienu vai spirtu saturošu šķidrumu, kuri nav alkoholiskie dzērieni, bet kurus piedāvā kā alkoholiskos dzērienus (nelikumīgi alkoholiskie dzērieni), realizāciju vainīgos soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Cīnoties ar nelikumīga alkohola apriti Latgales reģionā, Valsts policija regulāri veic dažādus preventīvus un operatīvus pasākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)