Banner 980x90

Izskanēs orķestra "Daugavpils Sinfonietta" desmit gadu jubilejas koncerts

Daugavpils, 21.sept., LETA. Nākamnedēļ, 28.septembrī, plkst.18 VI Mūzikas un mākslu festivāla "Daugavpils ReStArt 2017" ietvaros Vienības nama koncertzālē notiks orķestra "Daugavpils Sinfonietta" desmit gadu jubilejas koncerts "Tikšanās ar draugu", aģentūru LETA informēja Daugavpils Kultūras pārvaldes vadītājas vietniece Vita Viļevko.

Atskatoties uz savas koncertdarbības desmit gadiem, "Daugavpils Sinfonietta" koncertā piedalīsies kopā ar draugiem – solistiem, kuri šajos gados spēlējuši ar kolektīvu. "Tāpēc arī koncerta nosaukums ir "Tikšanās ar draugu". Un tas būs arī viens no koncertā atskaņotajiem skaņdarbiem," norāda kolektīva diriģents Aivars Broks.

Pastāvēšanas laikā orķestris ir sadarbojies ar vairākiem desmitiem dažādu mūziķu, šoreiz būs iespēja dzirdēt tikai nelielu daļu no tiem. Koncertā kopā ar "Daugavpils Sinfonietta" uzstāsies pianiste Ilona Broka, soprāns Vera Taļerko un koloratūrsoprāns Olga Vrešča, flautiste Natālija Saveļjeva, akordeoniste Kristīna Rusakoviča, vijolnieks Leonards Antoņevičs, klarnetists Romāns Saikovskis un saksofonists Andris Salenieks.

Savā jubilejas koncertā mākslinieki klausītājiem ir sagatavojuši daudzveidīgu un interesantu populārās mūzikas programmu, kurā iekļauti klasiskie, romantiskie un mūsdienu skaņdarbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)