Banner 980x90

Daugavpils skolēni pilsētas sabiedriskajā transportā bez maksas varēs braukt arī vasaras brīvlaikā

Daugavpils, 23.maijs, LETA. Daugavpilī stājušies spēkā grozījumi pašvaldības saistošajos noteikumos, kas paredz, ka Daugavpils skolēni pilsētas sabiedriskajā transportā bez maksas varēs braukt arī vasaras brīvlaikā.

Grozījumi saistošajos noteikumos nosaka, ka vispārējās izglītības iestāžu klātienē un neklātienē izglītojamajiem ir tiesības attiecīgā mācību gada vasaras brīvdienās izmantot Daugavpils sabiedrisko transportu pilsētas nozīmes maršrutu tīkla maršrutos ar 100% atvieglojumu no braukšanas maksas, uzrādot attiecīgu dokumentu, vai iegādājoties vienreizējo braukšanas biļeti par pieciem eiro centiem.

Lai saņemtu 100% atvieglojumu no braukšanas maksas, sabiedriskā transporta kontrolierim skolēns uzrāda "Skolēna biļeti braukšanai pilsētas sabiedriskajā transportā 2016./2017.mācību gadam". Ja šādas biļetes nav, skolēns uzrāda derīgu Daugavpils skolu izsniegtu skolēna apliecību un iegādājas vienreizējo braukšanas biļeti piecu eiro apmērā.

Bezmaksas sabiedriskajā transporta nodrošināšana Daugavpils skolēniem vasaras brīvlaikā pašvaldībai izmaksās aptuveni 30 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)