Banner 980x90

Daugavpilī top piedzīvojumu parks "Tarzāns"

Daugavpils, 29.marts, LETA. Maija sākumā Daugavpilī, pie Stropu ezera plānots atklāt piedzīvojumu parku "Tarzāns", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Vēlmi izveidot Daugavpilī piedzīvojumu parku izteica uzņēmēji. Kā piemērotākā vieta tā izveidei tika izvēlēti Stropi - mikrorajons, kurš strauji attīstās, un ir pievilcīgs arī uzņēmējiem tūrisma biznesa attīstībai. Pašvaldība ir nākusi pretī un iznomājusi piedzīvojumu parka izveidei tai piederošo zemes gabalu pie Stropu ezera.

Patlaban norit parka izveides darbi. To gaitā paredzēts izveidot vairākas dažādas grūtības pakāpes šķēršļu joslas - trepes, laipas, virves, citus šķēršļus dažādos līmeņos. Darbus veic Cēsu SIA "Tarzāns" speciālisti.

Lai garantētu apmeklētāju drošību, piedzīvojumu parkā tiks izmantotas modernākās tehnoloģijas, izstrādāts šķēršļu joslu plāns. Pašvaldības speciālisti uzrauga parka izveides procesu, kā arī seko tam, lai netiktu bojāti koki.

Pēc ieceres autoru domām piedzīvojumu parks spēs piesaistīt cilvēkus gan no tuvākās apkārtnes, gan arī kaimiņvalstīm. Kā liecina pieredze, piemēram, līdzīgu piedzīvojumu parku Siguldā ir iecienījuši igauņi.

Piedzīvojumu parka "Tarzāns" veidotāji sola, ka tajā būs interesanti visu vecumu cilvēkiem. Līdzīgi parki Latvijā patlaban darbojas arī Liepājā un Jūrmalā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)