Banner 980x90

Veiksmīgi noritējis Latgales novadu bērnu ziemas festivāls

16.februārī Rušonas ezerā norisinājās Latgales novadu bērnu ziemas festivāls, pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv pavēstīja Līvānu novada domes vides aizsardzības inspektors Viktors Piļščikovs.

Festivālā piedalījās bērni no Daugavpils, Aglonas, Preiļu, Pelēču un Līvānu novadiem.

Festivāls tika atklāts ar svinīgo līniju un "ne asakas" novēlējumiem sacensību dalībniekiem, pēc tam tika dots sacensību sākuma signāls, un pēc mirkļa ezera ledus no izurbto āliņģu daudzuma ar vien vairāk sāka atgādināt Šveices siera rituli. 

Divas stundas ilgās sacensības noslēdzās ar beigu signālu, pēc kā dalībnieki devas krastā baudīt siltu tēju un pīrādziņus, kā arī nosvērt savu lomu.  Kamēr tika apkopoti makšķernieku rezultāti, organizatori bija sagatavojuši arī citus interesantus pasākumus - katrs varēja iemēģināt roku ledus urbšanas sacīkstēs, kurās pēc iespējas ātrāk bija jāizurbj divi āliņģi, un piedalīties veiklības sacensībās ar florbola elementiem.

Kā Pilseta24.lv informēja Piļščikovs, kad rezultāti bija apkopoti, tika apbalvoti meistarīgākie dalībnieki:
* Vecuma grupā no trīs līdz astoņiem gadiem pirmo vietu izcīna Līvānu novada pārstāvis - piecus gadus jaunais Markuss Piļščikovs;
* Otrajā vecuma grupā vecumā no astoņiem  līdz 11 gadiem dalīto otro vietu izcīna Līvānu novadu pārstāvošie dalībnieki Matīss Laganovskis un Raivis Lazdāns;
* Trešajā vecuma grupā no 11 gadi līdz 15 gadiem godalgotas vietas šogad diemžēl neizdevās izcīnīt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)