Banner 980x90

Veikals "Ratu pasaule" – bērnu rati, bērnu autosēdeklīši, bērnu rati 3 vienā 

Bērnu rati parasti ir viena no pirmajām lietām, ko jaunie vecāki steidz iegādāties. Ērti un kvalitatīvi bērnu rati ir ieguldījums gan bērna labsajūtā un drošībā, gan arī vecāku komfortā, ik dienas rūpējoties par savu mazuli.

Bērnu rati

Bērnu rati parasti ir viena no pirmajām lietām, ko jaunie vecāki steidz iegādāties. Ērti un kvalitatīvi bērnu rati ir ieguldījums gan bērna labsajūtā un drošībā, gan arī vecāku komfortā, ik dienas rūpējoties par savu mazuli. Tomēr daudziem jaunajiem vecākiem rodas jautājumi un neskaidrības par to, kā atrast piemērotākos bērnu ratus.

Bērnu rati pieejami ļoti plašā klāstā, kurā var viegli apmaldīties. Tomēr lielā daudzveidība ļaus ikvienam atrast piemērotāko variantu, kas atbildīs gan bērna, gan vecāku vajadzībām. Bērnu rati ir pirmās nepieciešamības prece, pret kuras iegādāšanos jāizturas īpaši rūpīgi. Pirmais, kas būtu jādara – jādefinē vajadzības, kas atbilst ģimenes dzīvesveidam. Aktīviem vecākiem, kuri plāno regulāri doties pie dabas, būs nepieciešami īpaši izturīgi rati. Savukārt tiem, kas dzīvo daudzstāvu mājā bez lifta, jāizvēlas iespējami viegli rati. Ļoti svarīgi arī izmērīt vietas, kur rati tiks izmantoti ikdienā, piemēram, durvis, lifts, automašīna.

Ratiem ir jābūt plašiem. Kulbai jābūt tik plašai, lai bērns arī ziemas apģērbā tajā jūtas komfortabli. Būtisks ir arī ratu dziļums – jo rati ir dziļāki, jo labāk. Jāpievērš uzmanība riteņu izmēram – lieli riteņi nozīmē labāku manevrētspēju. Ratiem jābūt izturīgam rāmim. Materiālam, no kura izgatavoti bērnu rati, ir jābūt stingram un viegli tīrāmam. Regulējams ratu rokturis būs ļoti praktiska izvēle, jo tādā gadījumā ikviens ģimenes loceklis varēs pastaigāties ar mazuli. Lieliski, ja ratiem ir groziņš vai kabata, kur glabāt mantas. Ļoti ērta izvēle būs rati, kuriem komplektā ir pie roktura stiprināma soma.

"Ratu pasaule" atrodams plašs preču piedāvājums. Pieejami dažādi bērnu rati – klasiskie, tandēmratiņi dvīņiem, pastaigu rati, sportiski modeļi un izdevīgie bērnu ratiņi 2 vienā un 3 vienā, kuru komplektā ietilpst kulba un sēdeklītis vai autokrēsliņš. Pārstāvēti ražotāju "Camarelo", "Bebetto", "Adamex", "Verdi" un citu populāru zīmolu bērnu rati, tajā skaitā arī ekskluzīvie rati no "Cybex" un "Bugaboo".

Lasiet vairāk: https://www.ratupasaule.lv 

Bērnu autosēdeklīši

Bērnu autosēdeklīši – ērtai un drošai mazuļa pārvadāšanai ar automašīnu. Ceļu satiksmes noteikumi nosaka, ka bērnu automašīnā drīkst pārvadāt tikai vecumam un svaram atbilstošā autosēdeklītī. Bērnu autosēdeklīši izmantojami no bērna dzimšanas brīža līdz pat 150 cm garumam.

Bērnu autosēdeklītim ir jābūt drošam, atbilstošam bērna vecumam un svara kategorijai, kā arī ērtam. Bērnu autosēdeklīši ir veidoti, lai tie kritiskā momentā pasargātu mazuli no trieciena, tādēļ būtiski ir izvērtēt, vai tas atbilst noteiktajiem standartiem un ir pārbaudīts drošības testos. Tikpat būtiska ir pareiza sēdeklīša uzstādīšana un bērna piesprādzēšana tajā.

Bērniem ļoti svarīgi ir justies labi un komfortabli, tādēļ ir būtiski, lai sēdeklītim ir patīkams polsterējums, komfortabli galvas un plecu balsti. Tāpat svarīgi, lai vecākiem ir vienkārši autosēdeklīti nostiprināt mašīnā un pārregulēt sēdeklīša slīpumu, pielāgot to bērna augumam.
Šodien ražotāju piedāvājumā pārsvarā ir ērti bērnu autosēdeklīši, kas būt piemēroti ievietošanai jebkurā mašīnā, taču vienmēr pirms iegādes ieteicams pārbaudīt, vai visi parametri atbilst gan standartu, gan individuālajām prasībām.

SIA "Pradis" veikala "Ratu pasaule" laipnais personāls pārzina biežākos jautājumus, kuri rodas vecākiem, meklējot auto sēdeklīti savam mazulim, un ir gatavs klientiem palīdzēt izvēlēties piemērotāko. Pieejami bērnu autosēdeklīši gan komplektā ar ratiņiem, gan atsevišķi. Šeit ģimenes atradīs autosēdeklīšus gan jaundzimušajiem, gan vecākiem bērniem dažādās svara kategorijās.
Pareizi izvēlēti un lietoti, bērnu autosēdeklīši būtiski mazina traumu iespēju ceļu satiksmes negadījumos.

Lasiet vairāk: https://www.ratupasaule.lv 

Bērnu rati 3 vienā

Bērnu rati 3 vienā ir viena no labākajām, universālākajām izvēlēm. Šādus ratiņus var izmantot līdz pat bērna trīs gadu vecumam.
Klasiskie bērnu rati ar kulbu derēs atvasēm vien līdz 8 mēnešu vecumam, jo tajos mazulis tikai gulēs. Rati 2 vienā apvieno kulbu un pastaigu, sēžamo variantu, savukārt bērnu rati 3 vienā ietver sevī ne tikai tos, bet arī iespēju uzstādīt ratiņus kā 0+ kategorijas automašīnas sēdekli.

Bērnu rati 3 vienā ir universāli, un izceļas ar to, ka tie sastāv no vairākām daļām. Tas nozīmē to, ka šādi rati ir izmantojami maksimāli ilgu laiku, tādā veidā ietaupot. Turklāt, tā kā katra ratu daļa ir noņemama, šādu ratu kopšana būs vienkāršāka.

Bērnu rati 3 vienā plašā klāstā atrodami arī "Ratu pasaule" piedāvājumā. Piemēram, mūsdienīgas konstrukcijas bērnu rati Airex. Tie ir izgatavoti no viegli kopjamas eko ādas. Ratiem ir pumpējami, par 360 grādiem rotējoši riteņi, regulējams muguriņas augstums, kulbiņa un sporta daļa, kas liekama gan ar skatu uz priekšu, gan ar skatu uz sevi, 5-punktu drošības josta, kāju pārsegs, regulējams kāju balsta augstums, ergonomisks rokturis ar augstuma regulāciju, praktiska soma un iepirkumu grozs, lietusplēve.

Lasiet vairāk: https://www.ratupasaule.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)