Banner 980x90

Vairākās Daugavpils izglītības iestādēs remontdarbi turpināsies arī mācību gada laikā

Rīga, 22.aug., LETA. Vairākās Daugavpils izglītības iestādēs remontdarbi turpināsies arī rudenī, mācību gada laikā, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Vairums mācību iestāžu ir pilnībā gatavas uzņemt audzēkņus. Savās telpās pēc vērienīgas rekonstrukcijas atgriezīsies Daugavpils Valsts ģimnāzijas skolēni un pedagogi.

Savukārt 13.vidusskolā, 16.vidusskolā un Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā lielo renovācijas projektu īstenošanai gaitā veicamie remontdarbi turpināsies arī rudenī. Kad remontdarbi būs pabeigti, arī šīs mācību iestādes būs aprīkotas ar jaunām tehnoloģiskām iekārtām un mēbelēm, uzsver pašvaldībā.

13.vidusskolā ir pabeigti remontdarbi klasēs un gaiteņos, taču turpinās aktu zāles remonts. Tas tika apturēts gada sākumā, kad bija konstatēti konstrukcijas bojājumi zāles grīdā. Lai turpinātu būvdarbus, bija jāveic ēkas papildus tehniskā apsekošana un ekspertīze. Darbi atsāksies tuvākajā laikā un iekļaus arī būvkonstrukciju nostiprināšanu.

Pašvaldībā apgalvoja, ka 13.vidusskolā veicamie darbi nekādā veidā neapdraud bērnus, taču pilnīgai drošībai ēkas daļa, kas atrodas zem aktu zāles, tiks slēgta. Mācību process daļēji būs pārcelts uz tuvumā esošās Rīgas Tehniskās universitātes telpām.

Šonedēļ Izglītības pārvaldes komisija apseko Daugavpils skolas un Bērnu un jauniešu centru "Jaunība" un pārbauda to tehnisko gatavību skolēnu uzņemšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)