Banner 980x90

Prezentēs būvniecības ieceri "Cietokšņa promenādes būvniecība Daugavpilī"

Foto no www.daugavpils.lv
Foto no www.daugavpils.lv
Otrdien, 19.jūlijā, plkst.16.30 Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē notiks būvniecības ieceres "Cietokšņa promenādes būvniecība Daugavpilī" prezentācija, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Publiskai apspriešanai nodotie būvniecības ieceres materiāli būs apskatāmi līdz pirmdienai, 8.augustam, Daugavpils pilsētas domes telpās, Krišjāņa Valdemāra ielā 1, un Daugavpils Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās, Raiņa ielā 28, iestāžu darba laikā, kā arī Daugavpils pilsētas pašvaldības mājaslapā.

Rakstiskas atsauksmes par būvniecības ieceri iesniedzamas līdz pirmdienai, 8.augustam, Daugavpils domes Informācijas birojā vai Daugavpils Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā.

Būvniecības ieceres ierosinātājs ir Daugavpils pilsētas dome, projektētāja - SIA "Baltex group".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)