Banner 980x90

Olimpiešu atbalstam Daugavpilī un Rēzeknē iedegs Enerģijas lāpas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Gatavojoties Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, AS "Latvenergo" tirdzniecības zīmols "Elektrum" sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) sācis sporta un izklaides pasākumu sēriju "Enerģiju olimpiešiem", kuras laikā sešās Latvijas pilsētās degs simboliskas līdzjutēju Enerģijas lāpas.

Pirmais akcijas pasākums notiks jau svētdien, 29.maijā, Valmierā, Dīvaliņu pļavās. Nedēļu vēlāk, 5.jūnijā, tam sekos aktivitātes Daugavpilī, 12.jūnijā "Elektrum" viesosies Ventspilī, 19.jūnijā akcija dosies uz Rēzekni, 3.jūlijā enerģiju olimpiešiem varēs nodot liepājnieki, savukārt "Enerģiju olimpiešiem" noslēguma pasākums Rīgā norisināsies 10.jūlijā.

"Olimpiskās spēles ir notikums, kuram līdzi seko teju katrs, jo īpaši Latvijā, - mūsu ir nepilni divi miljoni, un nav daudz tautu, kurām būtu tik daudz olimpiešu un olimpisko panākumu," izteicies "Latvenergo" valdes loceklis Uldis Bariss. "Šie panākumi iedvesmo katru no mums, un arī mēs varam iedvesmot mūsu sportistus un uzlādēt viņus ar savu līdzjutēju enerģiju, pārvēršot to simboliskā lāpā. Olimpiāde notiek ne tikai divas nedēļas augustā - just līdzi savējiem un saliedēties varam jau tagad."

Reģionālo pasākumu "Enerģiju olimpiešiem" mērķis ir demonstrēt vienotu atbalstu Latvijas olimpiešiem, tādējādi nododot viņiem īpašo līdzjutēju enerģiju un uzlādējot Enerģijas lāpu, kas katrā pilsētā saglabāsies līdz pat olimpisko spēļu noslēgumam. Lāpa ir vides objekts, kas tiks iedegts ar simbolisku līdzjutēju enerģijas uguni pilsētas pasākuma laikā.

Akcija "Enerģiju olimpiešiem" norisināsies sešās lielākajās Latvijas pilsētās - Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī, Rēzeknē, Liepājā un Rīgā. Akcijas pasākumos ikvienam būs iespēja jautri un aktīvi pavadīt svētdienu svaigā gaisā ar ģimeni un draugiem. Lai nodotu savu enerģiju mūsu olimpiešiem, ikviens varēs piedalīties 11 enerģijas vākšanas punktos, šaujot ar loku, turoties mežonīga buļļa mugurā, griežot riņķi ap vidukli, lecot ar lecamauklu, demonstrējot uzvaras saucienus un veicot citas aktivitātes, kas palīdzēs visiem kopā uzlādēt simbolisko Enerģijas lāpu. Tāpat apmeklētājiem būs arī lieliska iespēja nodot īpašu video sveicienu Latvijas olimpiešiem, kas tiks izvietots mājaslapā "energijuolimpiesiem.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)