Banner 980x90

Noslēgusies pēdējā kārta ūdenssaimniecības attīstības projektam

Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv

Trešdien, 2.decembrī tika parakstīts akts par ūdensvada un kanalizācijas tīklu posmu pieņemšanu ekspluatācijā, kuri tika izbūvēti līguma "Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu paplašināšana Jaunbūves, Ruģeļu un Grīvas rajonos, Daugavpilī, Eiropas Savienības līdzekļu līdzfinansētā projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī, III kārta” ietvaros" realizācijas laikā.

Pēdējā būvniecības līguma izpildītāji – SIA "LEVEN", sākot no 13.08.2015.veica būvniecības darbus ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu ierīkošanai ar nepieciešamo aku un noslēgarmatūras uzstādīšanu trīs Daugavpils pilsētas rajonos pēc jau gatava projekta (projektētājs - SIA "C projekti"). Saskaņā ar būvprojektu, jauni ūdensvada tīkli 0,2 km kopgarumā tika ierīkoti Ruģeļos (Nometņu ielā) un Grīvā (Komunālajā un Druvu ielās). Savukārt, kanalizācijas tīklu paplašināšana 1,06 km kopgarumā tika veikta Jaunbūves mikrorajonā (Ventspils, Arodu un Kļavu ielu posmos) un Grīvas mikrorajonā (Druvu un Komunālajā ielās). Šī līguma izpildes rezultātā 47 namīpašumiem tika izveidotas pieslēguma vietas pilsētas centralizētām ūdensapgādes (9 vietas) un kanalizācijas (38 vietas) sistēmām. Paveikto darbu vērtība (bez PVN) –134 281,45 EUR.

Ar šī līguma pabeigšanu visas projekta ieplānotas aktivitātes ir izpildītas un kārtējais investīcijas projekts, kurš tika realizēts Daugavpilī 2011.-2015.gadu periodā, pateicoties Daugavpils pašvaldības, Latvijas valsts un Eiropas Savienības attiecīgo struktūru, fondu un speciālistu sadarbībai ūdenssaimniecības attīstības jomā, ir veiksmīgi pabeigts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)