Banner 980x90

Nīcgalē par 316 363 eiro pārbūvēta siltumapgādes sistēma

Jelgava, 2.nov., LETA. Daugavpils novada Nīcgalē pārbūvēta centralizētā siltumapgādes sistēma, un projekta kopējās izmaksas ir 316 363 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Siltumapgādes sistēmas pārbūve iekļāva esošās sistēmas daļēju rekonstrukciju, daļēju jaunu posmu izbūvi un patērētāju siltummezglu rekonstrukciju. Projekta rezultātā ir rekonstruēta siltumtrase 311 metru garumā, kā arī izbūvēti jauni siltumtrašu posmi 499 metru garumā.

Kopējā būvdarbu līgumcena - 316 363 eiro -, 40% no attiecināmajām izmaksām segtas ar Kohēzijas fonda atbalstu. Būvdarbus nodrošināja SIA "Energobaltika".

Ciemata centralizēto siltumapgādi nodrošina pašvaldības SIA "Naujenes pakalpojumu serviss".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)