Banner 980x90

LTRK rīkos atvērto durvju dienas Daugavpilī

Rīga, 5.sept., LETA. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) piektdien, 12.septembrī aicina uzņēmējus uz atvērto durvju dienām Daugavpilī, lai pārrunātu biznesa vides jautājumus un citas aktualitātes, aģentūru LETA informēja LTRK.

Pasākums notiks "Park Hotel Latgola", Ģimnāzijas ielā 46, no plkst.14, un to atklās Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš un LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. 

Pasākumā plānots stāstīt par LTRK darbību, tostarp uzņēmēju interešu pārstāvību, atbalstu eksportam, Eiropas Savienības projektiem, kā arī rīkotajiem semināriem un pasākumiem. Uzņēmējiem būs iespējams uzdot sev interesējošos jautājumus.  

Savukārt pēc tam notiks Valsts ieņēmumu dienesta (VID) seminārs "Kā izvairīties no VID audita?", kuru vadīs VID Nodokļu kontroles pārvaldes nodokļu aprēķinu un datu atbilstības pārbaužu daļas vadītāja Ilga Komule. 

Pašreiz pasākumam pieteikušies jau aptuveni 70 dalībnieku, pārstāvot dažādu nozaru uzņēmumus, kā arī Daugavpils un reģionālo pašvaldību vadītāji. Reģistrēties pasākumam un iepazīties ar tā programmu iespējams - https://ej.uz/add_daugavpils

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)