Banner 980x90

Kravu pārvadātājs "Dilar trans" pērn nopelnījis 52 900 eiro

Rīga, 26.marts, LETA. Daugavpils novada Naujenes pagastā reģistrētā kravu pārvadājumu SIA "Dilar trans" pērn izkļuvusi no zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 2,048 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir nedaudz samazinājies, salīdzinot 2,052 miljonu eiro apgrozījumu 2017.gadā.

Uzņēmums pērn guvis 52 900 eiro peļņu pretstatā 74 974 eiro zaudējumiem vēl pirms gada. Pagaidām peļņu nolemts atstāt nesadalītu.

Strādājošo skaits uzņēmumā pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī - 46 darbinieki.

Gada pārskatā uzņēmuma vadība norāda, ka pērn ģeopolitiskās situācijas dēļ ir samazinājies pieprasījums starptautisko pārvadājumu tirgū, jo komersants pārsvarā veic pārvadājumus no Eiropas Savienības uz Krieviju.

"Dilar trans" īpašnieki ir Valērijs Durandins un Dmitrijs Durandins, viņiem pieder attiecīgi 59,97% un 40,03% uzņēmuma kapitāldaļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)