Banner 980x90

Kāpēc mākslīgais akmens lieliski iederas viesmīlības nozares objektos

Mākslīgais akmens ir uz akrila bāzes veidots kompozītmateriāls, kas ieguvis ļoti plašu pielietojumu dažādu interjera elementu izgatavošanā. Visplašāk šo materiālu izmanto vannasistabu un virtuvju aprīkošanā. Pateicoties mākslīgā akmens teicamajām īpašībām, tas ir lieliski piemērots ne tikai mājokļu interjerā, bet īpaši iecienīts kļuvis tieši viesmīlības nozares objektos, kur ir īpaši augstas kvalitātes un estētikas prasības, ko šis materiāls spēj teicami izpildīt.

Mākslīgā akmens lietojums viesmīlībā
No mākslīgā akmens iespējams izgatavot ļoti daudzus objektus, kas ir īpaši nozīmīgi viesmīlības nozares objektos.
• Reģistratūras letes. Viesnīcā reģistratūras lete ir pirmais objekts, ar ko viesi sastopas, tāpēc šīs zonas estētikai ir īpaši būtiska nozīme. Tāpat reģistratūras letei ir jābūt arī izturīgai un viegli kopjamai. Mākslīgais akmens apvieno šīs īpašības – izskatās elegants, tajā pašā laikā ir ļoti izturīgs pret nolietojumu un ērti tīrāms. 
• Bāra letes. Viesnīcās, restorānos un kafejnīcās neiztrūkstošs elements ir arī bāra letes. No mākslīgā akmens iespējams izgatavot dažāda dizaina un izmēra bāra letes, pielāgojoties jebkura viesmīlības objekta konceptam un dizainam. Tāpat mākslīgā akmens bāra letes var papildināt ar apgaismojumu, gravējumiem un citiem elementiem. Protams, būtisks ir arī faktors, kas šādas bāra letes būs ļoti ērti kopt, uzturot augstākos higiēnas standartus, kas viesmīlības jomā ir viena no prioritātēm.
• Vannasistabas virsmas un izlietnes. Viesnīcās numuriņu vannasistabu aprīkošanā mākslīgais akmens ir teicama izvēle, jo tas labi izskatās, ir izturīgs pret nolietojumu, kā arī vienmēr var ātri veikt uzkopšanu, nodrošinot ideālu tīrību. No mākslīgā akmens vannasistabām var izgatavot izlietnes, virsmas, vannas apdari, dušas paliktņus, plauktus un citus elementus, nodrošinot vienotu interjera konceptu.
• Restorāna un virtuves darba virsmas. Viesmīlības nozares viens no stūrakmeņiem ir ēdināšana. Te nekas nevar notikt bez funkcionālām virtuves virsmām un arī ērtiem galdiņiem, pie kuriem sēdināt viesus. Mākslīgais akmens ar savu lielisko izskatu, izturību un spēju nodrošināt augstākos higiēnas standartus ir izcila izvēle ēdināšanas zonu un virtuvju aprīkošanai. Iespējams izgatavot ne tikai letes un galdu virsmas, bet visas virtuves virsmas, izlietnes, salas un citus objektus.

Būtiskākās mākslīgā akmens īpašības
• Plašas dizaina un krāsu iespējas. No mākslīgā akmens iespējams izgatavot tieši tādas formas, dizaina un izmēra izstrādājumus, kādi ir nepieciešami konkrētajā objektā. Kā arī šim materiālam ir ļoti plašs krāsu un toņu klāsts, kas ļauj atrast risinājumu katrai gaumei un situācijai, jo ir iespēja pielāgoties jau esošajam dizainam vai arī izveidot pilnīgi jaunu konceptu. Šis materiāls ļoti labi sader kopā ar koku, metālu un stiklu, tāpēc tā pielietojums ir tiešām plašs.
• Augsta izturība pret nolietojumu. Viesmīlības jomas objektos cilvēku plūsma ir liela, tāpēc visi izstrādājumi tiek intensīvi lietoti. Mākslīgais akmens ir monolīts un ļoti izturīgs, tāpēc pilnīgi droši tiks galā ar lielo noslodzi, nebūs vajadzības mainīt interjera elementus jau pēc dažiem gadiem. Mākslīgajam akmenim nolietojuma pazīmes nebūs novērojamas pat vairākus gadu desmitus. Ja arī radušies kādi bojājumi, virsmas var ātri un viegli atjaunot, vecot to pulēšanu.
• Viegla kopšana. Protams, ka higiēnas normu ievērošana viesmīlības nozarē ir prioritāte, tāpēc materiālu izvēlē vajadzētu domāt par to, cik tos ir viegli kopt. Te nu mākslīgo akmeni reti kas var pārspēt, jo tas ir neporains, tajā neiesūcas šķidrumi, tam ir augsta ķīmiskā izturība. Līdz ar to šādas virsmas kopt ir viegli, to ātri var paveikt ar parastiem tīrīšanas līdzekļiem.
• Augsta ugunsdrošība. Viesmīlības objektos nozīmīga ir arī ugunsdrošības prasību ievērošana. Mākslīgais akmens šajā ziņā ir pateicīgs risinājums, jo šis materiāls ir ugunsdrošs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)