Banner 980x90

Esplanādē apturēti celtniecības darbi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Multifunkcionālā atpūtas kompleksa celtniecība tika uzsākta oktobra beigās. Latvijā mūsdienīgākais parks atradīsies Esplanādes rajonā, un tā platība būs aptuveni pieci hektāri, pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Uz šo brīdi paveikto darbu apjoms pārsniedz 70%. Ir ierīkoti gājēju celiņi, uzbūvēts velotreks pieaugušajiem, velotrase ar tramplīniem pusaudžiem un iemaņu apguves parks iesācējiem. Sagatavoti laukumi aprīkojuma uzstādīšanai. Pašlaik būvlaukumā nestrādā ne tehnika, ne celtnieki. Pašvaldības pasūtījuma izpildītājs – Rīgas firma "Tilts" – ir noteikusi tehnoloģisko pārtraukumu, kas bija paredzēts līgumā. Pagaidām stiprs sals nav novērots, taču lietus, slapjdraņķis un mitra un irdena grunts neļauj turpināt darbus. Tāpēc objektu nācās iekonservēt līdz nākamajam gadam.

Celiņi var tikt izmantoti skriešanai vai pastaigām, uz vingrošanas stieņiem var nodarboties ar vingrošanu. Vecie vingrošanas stieņi tika saglabāti: no skeitparka zonas tie tika pārnesti uz citu, ērtāku vietu. Tomēr ir aizliegts izmantot citus topošā kompleksa elementus, vēl jo vairāk pa tiem nedrīkst braukt ar motociklu. Taču riepu pēdas jau ir atstātas, savukārt skeitparkā mēs pamanījām ziņkārīgu apmeklētāju. Tas notiek neskatoties uz to, ka ir uzstādītas aizlieguma zīmes. Komunālās saimniecības pārvaldes speciālisti brīdina, ka būvlaukumos atrasties nav droši, un aicina atturēties no to apmeklēšanas. Atbildība pilnā mērā būs jāuzņemas pašiem pārkāpējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)