Banner 980x90

Daugavpils teātrī notiks iestudējuma "Sarkangalvīte un pasaku mežs" pirmizrāde

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv
Trešdien, 14.septembrī, plkst.10.00 Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde iestudējumam visai ģimenei "Sarkangalvīte un pasaku mežs", aģentūru LETA informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Janīna Ivanova.

"Jebkurš dzīvē paveiktais labais darbs agri vai vēlu atgriežas. Nesavtīga palīdzība un labsirdība - par to arī ir šī izrāde," pārdomās par savu iestudējumu dalījās režisors Māris Korsiets.

Izrāde atklās skatītājiem vēl nedzirdētu stāstu par Sarkangalvīti. Arī šoreiz Sarkangalvīte dosies pie savas vecmāmiņas caur mežu un sastaps neganto vilku. Šajā stāstā, bēgot no vilka, Sarkangalvīte nomaldīsies un ceļā satiks citu pasaku varoņus - Sniegbaltīti un rūķīti, princi, Ansīti un Grietiņu, pat Tarzānu. Meklējot ceļu pie vecmāmiņas, Sarkangalvīte saskarsies ar vairākām nedienām, bet kopīgiem spēkiem varoņiem izdosies pārvarēt visus šķēršļus.

Pasaku varoņu lomās izrādē iedzīvosies Inese Ivulāne-Mežale, Ritvars Gailums, Maija Korkliša, Kristīne Veinšteina, Līga Ivanova, Egils Viļumovs, Māris Korsiets, Raimonds Paegle, Zanda Mankopa un Alberts Vecmanis. Iestudējuma dramaturģija, horeogrāfija, dziesmu teksti, kostīmi un scenogrāfija ir Daugavpils teātra aktieru fantāzijas lidojuma rezultāts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)