Banner 980x90

Daugavpils sadarbosies ar Ejmiatsinu Armēnijā

Daugavpils, 17.nov., LETA. Šodien Daugavpils pilsētas domē tika parakstīts memorandu par sadarbību starp Daugavpili un Ejmiatsinas pilsētu Armēnijā, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Sadarbības memorandu parakstīja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Rihards Eigims ("Mūsu partija") un Ejmiatsinas mērs Karens Grigorians. Parakstīšanas ceremonijā piedalījās arī Daugavpils domes deputāte Līvija Jankovska, kura ir iniciatore šīs sadarbības sākšanai.

Memorands paredz sadarbību starp pilsētām kultūras, izglītības un zinātnes jomā, kā arī ekonomikā, sportā un tūrismā. Sadarbības dokuments paredz arī apmaiņu ar delegācijām un pieredzes apmaiņu.

Ejmiatsinas mērs Grigorians pateicās par uzaicinājumu un iespēju kļūt par sadarbības partneriem, kā arī pauda cerību uz ciešu sadarbību.

Savukārt Daugavpils mērs Eigims pasniedza dāvanā pulksteni un norādīja, ka tā ir simboliska dāvana, kas sāks skaitīt abu pilsētu sadarbības minūtes, stundas, dienas un gadus. Viņš arī uzaicināja sadarbības partnerus no Armēnijas nākamā gada vasarā piedalīties Pilsētas svētkos.

Vizītes turpinājumā viesi no Armēnijas apmeklēs Daugavpils cietoksni, piedalīsies Valsts svētku pasākumos, apmeklēs Aglonu un Rīgu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)