Banner 980x90

Daugavpils pedagogi saņems par miljonu eiro vairāk

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv
Pēc darba algas paaugstināšanas Daugavpils izglītības iestāžu skolotāju kopējie ienākumi ir palielinājušies par 80 000 eiro mēnesī jeb aptuveni vienu miljonu eiro gadā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija), algu fonda pieaugums pēc darba algas paaugstināšanas ir aptuveni 16%. Savukārt par to, kā šie līdzekļi ir tikuši sadalīti, atbildīgi ir Daugavpils Izglītības pārvades un pilsētas izglītības iestāžu vadītāji.

Savukārt Daugavpils Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova aģentūrai LETA pastāstīja, ka saskaņā ar iekšējiem noteikumiem skolotāju darba algas Izglītības pārvalde pārskaitīs līdz 10.oktobrim. Skolotāji tās varētu saņemt 11. vai 12.oktobrī atkarībā no bankas, uz kuru alga tiek pārskaitīta.

Pēc Izglītības pārvaldes vadītājas rīcībā esošās informācijas, darba algas pieaugums varētu būt vairāk nekā 50% skolotāju. Konkrētus skaitļus Isupova pagaidām gan neminēja, sakot, ka informācija tiek apkopota.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)