Banner 980x90

Daugavpils novada metālapstrādes uzņēmumam "LIA D" samazinājies apgrozījums

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv
Daugavpils novada Naujenes pagastā reģistrētā metāla konstrukciju un to sastāvdaļu ražotāja SIA "LIA D" pērn turpinājusi samazināt apgrozījumu un gadu noslēgusi ar 145 291 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, ja 2014.gadā SIA "LIA D" apgrozījums bija 1 896 399 eiro, tad pērn - vairs tikai 1 438 536 eiro, kas ir par 457 863 eiro jeb 24% mazāk. Apgrozījuma samazinājumu uzņēmuma vadība skaidro ar pasūtījumu skaita samazināšanos.

2013.gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 4 463 637 eiro, SIA "LIA D" strādāja ar 19 673 eiro peļņu.

Līdz ar apgrozījuma kritumu no 80 līdz 61 cilvēkiem pērn samazinājies arī uzņēmumā strādājošo skaits.

Aizvadītajā pārskata gadā uzņēmums pārdevis kravas automašīnas, ar kurām tika veikti starptautiskie kravu pārvadājumi, kā arī struktūrvienība, kas sastāvēja no administratīvās ēkas ar mehānisko cehu un zemi.

Šogad uzņēmums plāno turpināt aizsākto attīstības procesu, lielāku uzmanību veltot SIA "LIA D" tiešo izmaksu efektīvai samazināšanai un administratīvo izdevumu kontrolei. Plānots iegādāties arī jaunas tehnoloģiskās iekārtas.

Pa 50% SIA "LIA D" kapitāldaļu pieder Anatolijam un Inai Luņiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)