Banner 980x90

Daugavpils novadā augustā notiks Simtgades zaļumballes

Rīga, 18.jūl., LETA. Daugavpils novadā 11.augustā notiks Simtgades zaļumballes, aģentūru LETA informēja Daugavpils novada domē.

Līksnā zaļumballe notiks plkst.22, bet Naujenē, Sventē un Taborē - plkst.20.

11.augustā plānoti arī citi pasākumi. Vairākās vietās notiks pagasta iedzīvotāju kopējā fotografēšanās saistībā ar Valsts kultūrkapitāla fonda projektu "Fotoliecības". Fotografēšanās notiks Laucesā, Ambeļos, Līksnā, Naujenē, Skrudalienā, Sventē, Taborē, Vabolē, Vecsalienā un Višķos.

Savukārt Kalupē plkst.9 notiks pasākums "Baltā galdauta stāsts...", bet Biķerniekos 11.augustā plānots sporta pasākums "Esi stiprs uz visiem 100". Naujenē un Nīcgalē norisināsies arī diskoballes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)