Banner 980x90

Daugavpils novadā aizturēts vīrietis ar 60 000 nelegālo cigarešu

Rīga, 20.sept., LETA. Valsts robežsardzes amatpersonas trešdien Daugavpils novadā aizturējušas Latvijas pilsoni, pie kura atrasti un izņemti 60 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Trešdien, pārbaudot informāciju par akcīzes preču nelikumīgu pārvietošanu, Naujenes pagastā aptuveni 150 metrus no dzelzceļa pārbrauktuves robežsargi aizturēja kādu vīrieti ar vairākiem cigarešu saiņiem. Kopumā notikuma vietā tika izņemti 60 000 cigarešu "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes markām.

1998.gadā dzimušais vīrietis jau vairākkārtīgi bija pieķerts pierobežas joslā bez speciālās caurlaides, turklāt saistībā cigarešu nelikumīgu apriti viņš robežsargu redzes lokā nonācis jau otro reizi, proti, pērn septembrī vīrietis tika aizturēts Tabores pagastā un pret viņu un vēl četriem līdzdalībniekiem par cigarešu nelikumīgu apriti personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās tika uzsākts kriminālprocess.

Šoreiz kriminālprocess uzsākts par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu, kas izdarīts ievērojamā apjomā, pēc Krimināllikuma 221.panta pirmās daļas, vīrietis atzīts par aizdomās turēto un viņam piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)