Banner 980x90

Daugavpils cietoksnī varēs iepazīt vikingu kara mākslu un sadzīvi

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv
Sestdien, 24.septembrī, vikingu nometnē Daugavpils cietoksnī varēs iepazīt vikingu kara mākslu un sadzīvi un izbaudīt viduslaiku gaisotni, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Vikingu nometnes atklāšana paredzēta plkst.12 pie Nikolaja vārtiem, bet paraugdemonstrējumus varēs vērot no plklst.13 līdz 13.30 un no plkst.16.00 līdz plkst.16.30.

No plkst.12.00 līdz plkst.18.00 vikingu nometnē visiem interesentiem būs iespēja izmēģināt savas spējas šaušanā ar loku, iesaistīties viduslaiku rotaļās, aplūkot vikingu apbruņojuma un sadzīves priekšmetu ekspozīciju, kā arī pielaikot bruņojumu.

Vikingu nometni rīko vēsturiskās modelēšanas klubs "Robeža". Šī pasākuma rīkošanai klubs no Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonda ir saņēmis 750 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)