Banner 980x90

Daugavpilī likvidē nelikumīgu alkohola un cigarešu tirdzniecības vietu privātmājā

Rīga, 17.janv., LETA. Šonedēļ Daugavpilī likvidēta nelikumīga alkohola un cigarešu tirdzniecības vieta privātmājā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Pārbaudot informāciju un dodoties uz kādu iespējamo "točku", policijas darbinieki konstatējuši, ka kāds 1977.gadā dzimis vīrietis mēģina pārdot nelikumīgi izgatavotu alkoholisko dzērienu.

Vīrietis aizturēts, bet, turpinot privātmājas apskati, likumsargi atraduši apmēram 122 litrus šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku, kas visdrīzāk ir kandža. Lai noteiktu precīzu izņemtā šķidruma sastāvu un daudzumu, ir nozīmētas ekspertīzes. Tāpat atrastas un konfiscētas 1200 cigaretes "Premjer" bez Latvijas akcīzes marķējuma.

Policija turpina izmeklēšanu, savukārt aizturētajam draud kriminālatbildība. Aizdomās turētais jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā saistībā ar analoģiskiem likumpārkāpumiem. Pašlaik pret viņu ir sākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu realizāciju. Par šādām darbībām paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbi, vai arī naudas sods.

Belova atgādināja, ka par nelikumīgu alkoholisko dzērienu un spirta iegādāšanos arī ir paredzēta atbildība - naudas sods līdz 140 eiro, konfiscējot iegādātos alkoholiskos dzērienus un spirtu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)