Banner 980x90

Daugavpilī izsludina ierosinājumu pieņemšanu "Gada balvas" piešķiršanai

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv
Daugavpilī sākusies ierosinājumu pieņemšana pilsētas pašvaldības apbalvojuma "Gada balva" piešķiršanai, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domē.

Daugavpils dome "Gada balvu" paredzējusi piešķirt nominācijās: "Izglītība", "Kultūra", "Sports", "Tautsaimniecība", "Veselības aizsardzība un sociālā aprūpe" un "Sabiedriskā darbība".

Iesniedzot ierosinājumus, to autoriem ir jānorāda apbalvojamās personas vārds, uzvārds, darba vieta, ieņemamais amats vai nodarbošanās, nominācija, kādā ierosināts piešķirt "Gada balvu", kā arī iesniedzēja-fiziskas personas vārds, uzvārds, ieņemamais amats, dzīvesvieta vai juridiskas personas nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese. Klāt jāpievieno rekomendācijas raksts ar aprakstu par personas panākumiem, ieguldījumu un nopelniem.

Ierosinājumi "Gada balvas" piešķiršanai līdz 15.oktobrim iesniedzami Daugavpils domes Informācijas birojā.

Ierosinājumus izskatīs speciāli izveidota Apbalvojumu piešķiršanas padome, bet lēmumu par "Gada balvas" piešķiršanu pieņems deputāti domes sēdē.

"Gada balvas" pasniegšana un apbalvoto sumināšana paredzēta Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā.

Pērn "Gada balvu" nominācijā "Izglītība" saņēma Daugavpils Valsts ģimnāzijas mūzikas skolotāja Anita Zarāne, nominācijā "Kultūra" - Daugavpils Latviešu kultūras centra direktores vietniece Sandra Maskaļova, nominācijā "Sports" - spīdveja kluba "Lokomotīve" valdes priekšsēdētājs Valērijs Šidlovskis, nominācijā "Tautsaimniecība" - SIA "Latvijas Maiznieks" valdes priekšsēdētājs Jānuss Valgerists, nominācijā "Veselības aizsardzība un sociālā aprūpe" - SIA "Daugavpils reģionālā slimnīca" vadītāja vietnieks Aleksandrs Kušnirovs, bet nominācijā "Sabiedriskā darbība" - biedrības "Vēsturisko tehnoloģiju centrs" valdes locekļi Pāvels Kazakevičs, Aigars Staks un Lelde Ozoliņa.

Savukārt apbalvojums "Mūža ieguldījums" tika piešķirt kordiriģentei un mūzikas pedagoģei Terēzijai Brokai un ilggadējai kultūras darbiniecei, deju skolotājai Renātei Laimdotai Ērmanei.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)