Banner 980x90

Ceturtdien Daugavpils novadā dzēsts kūlas ugunsgrēks piecu hektāru platībā

Rīga, 12.apr., LETA. Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji Daugavpils novadā dzēsuši kūlas ugunsgrēku piecu hektāru platībā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Arī Gulbenes novadā dzēsts salīdzinoši plašs pērnās zāles ugunsgrēks - viena hektāra platībā.

Savukārt Salacgrīvā degusi kūla 1500 kvadrātmetru platībā un atkritumi 30 kvadrātmetru platībā.

Kopumā šogad reģistrēti jau 1433 pērnās zāles ugunsgrēki, no kuriem 28 dzēsti aizvadītajā diennaktī.

VUGD atgādina, ka kūlas dedzināšana nevar būt kontrolēta - vēja un citu apstākļu ietekmē, degšanas virziens var mainīties un liesmas var strauji izplatīties un pārmesties uz ēkām. VUGD aicina iedzīvotājus sakopt sev piederošās teritorijas bez kūlas dedzināšanas un gadījumos, ja ir izcēlies kūlas ugunsgrēks - nekavējoties zvanīt VUGD uz tālruni 112.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)