Banner 980x90

Akas rakšanas laikā Daugavpils novadā gājuši bojā divi vīrieši

Rīga, 18.sept., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē, rokot aku, Daugavpils novadā gājuši bojā divi vīrieši, bet vēl viens cietis, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldē klāstīja, ka pašlaik par notikušo ir maz informācijas. Sākotnēji dati liecina, ka viens no vīriešiem racis aku, bet otrs centies viņam palīdzēt, jo racējam palicis slikti. Taču abi gājuši bojā, ieelpojot ogļskābo gāzi. Sniegt palīdzību centies arī trešais vīrietis, viņš laikus izglābts un ir nogādāts medicīniskajā iestādē.

VP skaidroja, ka negadījums noticis privātajā teritorijā Daugavpils novada Lauceses pagastā sestdien, 15.septembrī. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)