Banner 980x90

Transformeri – bērnu iemīļotie varoņi no citas planētas

Izdzirdot par transformeriem, pirmās asociācijas ir ar vairākām Holividas filmām, kas pēdējā desmitgadē iznākušas uz ekrāniem, tomēr stāsts par transformeriem ir daudz senāks. Tā pirmsākumi meklējami 70. gadu Japānā, kur tika ražoti cilvēkveidīgi robotiņi un mašīnas. 

Rotaļlietas kļuva par iedvesmu pirmajām multfilmām par transformeriem 80. gados. Reizē ar multfilmām tika izdoti arī komiksi. Tālāk jau sekoja četras animācijas filmas, no kurām jaunākā iznāca tikai 2013. gadā. Bet laika posmā no 2007. līdz 2018. gadam tika radītas visiem tik zināmās Holivudas filmas par transformeriem, no kuriem populārākie tēli ir Optimus Prims, Megatrons, Kamene un citi.

Transformeru rotaļlietas – vienas no bērnu iemīļotākajām
Mūsdienu bērnu lielā interese par transformeru rotaļlietām visvairāk veidojusies no efektīgajām Holivudas filmām un jaunākajām animācijas filmām. Rotaļlietu ražotāji arī piedāvā visus spilgtākos filmas tēlus figūriņu veidā, lai katrs mazais fans varētu iegūt savu iemīļotāko varoni, ar ko rotaļāties. 

Viena no populārākajām figūrām ir visu transformeru līderis Optimus Prims, kurš vada savus biedrus cīņā pret ļauno Megatronu. Arī Kamene ir ļoti iemīļots tēls, jo tas reizē ir gan skarbs, gan mīlīgs. Par Kameni pat uzņemta atsevišķa filma, kas pavisam nesen bija skatāma uz lielajiem kino ekrāniem.

Ja bērniem pašiem ļauj izvēlēties rotaļlietas, tad skaidrs, ka transformeri noteikti būs TOP biežāk izvēlēto sarakstā. Šī interese saglabājas jau daudzus gadus, kas apliecina, ka transformējamās figūriņas ir iekarojušas bērnu sirdis uz palikšanu.

Kāds ir transformeru fenomens
Redzot lielo interesi gan par rotaļlietām, gan filmām un animācijas filmām, rodas jautājums – kāpēc gan lielajiem, gan mazajiem tik ļoti patīk transformeri? Tam ir vairāki iemesli, kas kopā veido plašu buķeti, kura tad arī radījusi šo fenomenu, kas pasaulē aktuāls jau vairākus gadu desmitus.

Transformeri ir varoņi, glābēji un aizstāvji. Gan bērniem, gan pieaugušajiem patīk spēcīgi varoņu tēli, kas aizstāv vājākos. Tas ir līdzīgi kā ar policistiem, ugunsdzēsējiem un dažādiem supervaroņiem. Tās visas ir bērnu iemīļotas rotaļlietas. Savā ziņā ar šo rotaļlietu palīdzību bērni izprot dažādus sociālus jautājumus, labo un ļauno, nepieciešamību aizstāvēt vājāko, bērnos veidojas sava identitāte, ko viņi var attīstīt ar lomu spēlēm un rotaļām, kurās iesaista šāda veida rotaļlietas.

Ar rotaļlietām bērni var ļauties savai fantāzijai. Transformeru tēlu ir daudz, tie nav tikai paši populārākie. Katrs bērns var izvēlēties sev tādu, kas viņam tuvāks, spēlēties, ļaujot savai fantāzijai vaļu, jo varoņi taču ir no citas planētas, tāpēc šajās rotaļās patiešām var notikt visneiedomājamākās lietas.

Vizuālā ziņā transformeri ir spēcīgi, krāšņi un efektīgi. Viņu pārvēršanās ir iespaidīga un aizraujoša. Un galu galā viņi taču ieņem superātru un skaistu automašīnu vai citu transporta līdzekļu veidolus, kas noteikti patīk ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem, jo ātrums un automašīnas taču ir vienas no atslēgām filmas veiksmei uz kino ekrāniem.

Kur iegādāties transformeru rotaļlietas
Transformeri dažādos izmēros un cenās pieejami vairumā bērnu preču veikalu, tomēr, ja vēlaties plašu izvēli vienuviet un iespēju atrast sava bērna iemīļotāko varoni, apmeklējiet e-veikalu xsrotallietas.lv, kur ir plašākais rotaļlietu un bērnu preču klāsts par lieliskām cenām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)