Banner 980x90

Garīgās mūzikas festivālā "Sudraba zvani" Daugavpilī piedalīsies 50 kolektīvi

Rīga, 5.dec., LETA. No 10.janvāra līdz 13.janvāra Daugavpilī notiekošajā starptautiskajā Garīgās mūzikas festivālā "Sudraba zvani" plāno piedalīties 59 kolektīvi un 100 solisti, aģentūru LETA informēja pilsētas Kultūras pārvaldes pārstāve Vita Viļevko.

Kopumā "Sudraba zvanu" laikā Daugavpilī uzstāsies vairāk nekā 2000 dziedātāju no Baltkrievijas, Čehijas, Krievijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas un Vācijas. XIII Daugavpils Garīgās mūzikas festivāla laikā tā dalībnieki piedalīsies ne tikai koncertos un pasākumos Daugavpils baznīcās un koncertzālēs, bet arī vairākos konkursos, ko vērtēs starptautiska žūrija.

Festivāla aktivitātes 10.janvārī sāks jauno dziedātāju konkurss, kur bērni un jaunieši sacentīsies sešās dažādās vecuma kategorijās. Turpinājumā, no 11.janvāra, notiks ansambļu un koru konkurss. Šoreiz kolektīviem ir iespēja piedalīties 17 kategorijās.

Savukārt festivāla pēdējā dienā, kā tas jau ierasts, norisināsies konkursa fināls, kura laikā konkursos visaugstāko vērtējumu ieguvušie kolektīvi sacentīsies par Galvenās Balvas izcīņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)