Banner 980x90

Daugavpils novadā aizdomās par vīrieša noduršanu aizturēta sieviete

Rīga, 15.febr., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Daugavpils novadā aizdomās par vīrieša noduršanu aizturēta iepriekš policijas redzeslokā nonākusi sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Vīrieša līķi kādā dzīvoklī atraduši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi. 1980.gadā dzimušajam vīrietim konstatētas vairākas durtas brūces. Saistībā ar notikušo ierosināts kriminālprocess par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu.

Turpat notikuma vietā likumsargi aizturēja aizdomās turēto personu - 1973.gadā dzimušo sievieti. Viņa iepriekš jau vairākkārt bija nonākusi policijas redzeslokā saistībā ar dažādiem administratīvajiem likumpārkāpumiem.

Belova klāstīja, ka, visdrīzāk, kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo un iespējamo vainīgo personu bija izcēlies konflikts, kas pārvērties kautiņā. Konflikta laikā vīrietim nodarīti dažādi miesas bojājumi, tostarp astoņi naža dūrienu, kas arī kļuva par viņa nāves cēloni.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, tiek skaidrota sievietes saistība ar minēto noziedzīgo nodarījumu un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Ar tiesas lēmumu aizturētajai ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Par slepkavību soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)